18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Szwabski cukierek
BongMan • 2012-02-29, 0:29

Brzmi jak "zatłuczcie ich i zakopcie za komorą gazową".

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Pit89 2012-02-29, 2:44 5
Chuj z niemcami faszystami!

Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę sadistic.pl/intro-z-500-odcinkow-the-simpsons-vt105459.htm
Zgłoś
B................g 2012-02-29, 8:23 136
Pit89, jesteś idiotą.

Przez takie zjebane komentarze, które dostają zyliard piw, coraz częściej dochodzę do wniosku, że jedynie klop i hard jest wart rzucenia okiem.

Pomijając fakt, że Niemcy są dla nas ważnym parnterem handlowym, za zachodnią granicą jest od chuja Polaków a przedstawiciele związku wypędzonych czy też innych debilizmów to najczęściej procent społeczeństwa żyjący historyczną nienawiścią (na nieszczęście dużo mniejszy niż u nas) dodając do tego to że Niemiec Niemca nie potraktuje jak Polak Polaka, patrząc na wielokulturowość społeczeństwa i na uczciwość mieszkających tam ludzi i prawo panujące w tym kraju (nie tak idiotyczne jak u nas) mógłbyś się kurwa domyślić że czasy WW2 mineły i spojrzeć na Niemca nie jako na oficera SS tylko jak na normalnego człowieka.

Co zaś do tych zjebanych obrazków, wpierdolcie po chińsku, węgiersku i po arabsku, niemiecki jest twardy ale chuj, taka jego natura.
Może czas przestać łechtać swój niby patriotyzm wobec państwa które zawsze będzie się bardziej liczyć od nas na arenie międzynarodowej (pewnie dlatego, że w polityce ważniejsze są aspekty gospodarcze niż historyczne, a my nie chcemy być Niemieckimi agentami, lizanie dupy Ameryce to co innego oczywiście).

Naród władający językiem którego słów nie potrafiłoby wymówić 80% zachodnich europejczyków, dopierdala się do niemieckiego
Zgłoś
sauerps 2012-02-29, 8:26 7
@Up może i masz rację, ale mnie np tego typu obrazki śmieszą w chuj.. najpierw czytasz sobie fajne słówka miękko brzmiące a tu nagle jeb! Ostry łamaniec językowy i ta minka:D Nie do podjebania

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
Brind'amour 2012-02-29, 8:42 6
Nowa moda na kwejku po kocie paczałku. Teraz uczymy sie niemieckiego.
Zgłoś
rockface123 2012-02-29, 8:51 1
mi się podoba ;] słowo fuckt jest trudne do wypowiedzenia ale powiedz szczerzę

@pit89 czy jesteś takim idiotą żeby nie mogłeś wymówić tego słowa ?

a słowo wymawia się ,,zuzyśkajtyn" a teraz idź zapierdalaj za grosze w tym pierdolonym kraju a ja w międzyczasie opierdole fortune w niemczech

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
los gienadijos 2012-02-29, 11:22 24
Nie wiem gdzie tak uczą języka niemieckiego ale zapewniam, że google translator to nie jest żadna wyrocznia językowa.
Istnieje pojęcie synonimów, dlatego mówimy na cukierki: mordoklejki, dropsy, pastylki, drażetki, landrynki, pralinki itd.
Tak i Niemcy używają wielu słów ale najczęściej spotykanym jest Bonbon jako właśnie cukierek.
Słowo Süßigkeiten oznacza słodycze.
No ale oczywiście żart by nie wyszedł.
Jednak w moim mniemaniu żart oparty o tak chujowe stereotypy jest chujowy i tyle.
A już gdyby tak upierać się o fonetykę to z pośród wymienionych słów najbardziej "kwadratowe" jest słowo cukierek.
Zgłoś
lapsikoss 2012-02-29, 12:15
No i oczywiście paska z kwejka nie łaska usunąć.
Po co on zostaje? Żeby może dodać wartości "dziełu"?
Skutek jest niestety odwrotny.
Zgłoś
arYYt 2012-02-29, 16:45 8
Sussigkeiten to słodycze, a nie cukierek..
Zgłoś
.................. 2012-02-29, 16:47
arYYt napisał/a:

Sussigkeiten to słodycze, a nie cukierek..

Jesteś niemcem?
Zgłoś
johnder 2012-02-29, 17:12 16
richtig, bonbons to cukierek po niemiecku, nie róbcie ludziom gówna z mózgu.
Zgłoś
Ambactus Caelestis 2012-02-29, 17:39 3
@Bóg

Ktoś tu ma kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem
Pit89 nie chodziło o Niemców, tylko o Niemców faszystów, a jak wiadomo takowi jeszcze istnieją. Co prawda ma się to nijak do powyższego obrazka, ale chuj.
Zgłoś
miskolargol 2012-02-29, 17:44 4
immer locker bleiben jungs.Deutsche sind genauso menschen wie wir.....nur etwas reicher

haters gonna hate ..
Zgłoś
bielka 2012-02-29, 17:55 3
@Bóg
Człowieku, nie spinaj tak dupska, tego typu obrazków na zagranicznych memowych stronach jest zyliard, a nie widziałem, żeby jakikolwiek z Niemców brał te podśmiechujki z ich języka na poważnie... Znaleźli się obrońcy uciśnionych Niemców.

Nie lubię, gdy ktoś robi kurwę z logiki. Nie lubię lewych w całej szerokości, nie lubię skrajnie prawych, nie lubię centrowych. Pierdolcie się wszyscy.
Zgłoś
h................e 2012-02-29, 17:55 7
To sadistic do chuja a nie forum dyskusyjne na temat jebanych niemców.Bronicie ich jakby wasi dziadkowie zmarli na skutek upadku z wieżyczki. Chuj mnie obchodzi jaki to ich kraj dobry,ile tam fortuny i ilu polaków opierdala niemieckie parówki.Ja jestem Polakiem i żarty a raczej wszystko co niemieckie mnie śmieszy i chuj jestem idiotą,baranem i chuj wie czym jeszcze i mam w dupie niemców i to co mogą nam zaoferować kurwaa!!!!!!! Za mało kurwa,kurwa!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów