Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-10-09, 04:05 ]
Edit. Najlepiej to uciekać przed nożownikiem, a nie bawić się w superbohatera
Tam na dole jest gwiazdka z dopiskiem, że działa tylko jeśli napastnikiem jest baba albo lewak
Albo rycerz maryji
Tam na dole jest gwiazdka z dopiskiem, że działa tylko jeśli napastnikiem jest baba albo lewak
Źle odczytałeś. Chodziło o stulejarza, ruską onucę i incela czyli w skrócie o konfiarza.
Albo rycerz maryji
Rycerze, Ci ! rycerze to połamali by cie jak chipsa... pękł byś jak odwaga murzyna na widok skina....
Źle odczytałeś. Chodziło o stulejarza, ruską onucę i incela czyli w skrócie o konfiarza.
Oj ciebie to ostro musieli napierdalać koledzy w szkole.... Nurkowanie głowa w kiblu nie jest ci obce widać.
I jak ? Po latach dowiedziałeś się że na konfę głosują (bo na kogo innego?) i z tąd ta twoja nienawiść do konfy tęczowy lamusie ?
Rycerze, Ci ! rycerze to połamali by cie jak chipsa... pękł byś jak odwaga murzyna na widok skina....
Oj ciebie to ostro musieli napierdalać koledzy w szkole.... Nurkowanie głowa w kiblu nie jest ci obce widać.
I jak ? Po latach dowiedziałeś się że na konfę głosują (bo na kogo innego?) i z tąd ta twoja nienawiść do konfy tęczowy lamusie ?
Fakt ci rycerze-bo w kupie raźniej. I nie steasz mnie tak bo spać nie będę mógł.
Odpowiedź na poziomie typowego konfiarza. Wątek przemocy w szkole i wątek homoseksualny. Ekh...
Nie "z tąd" tylko stąd nieuku.
Odpowiedź na poziomie typowego konfiarza. Wątek przemocy w szkole i wątek homoseksualny. Ekh...
Nie "z tąd" tylko stąd nieuku.
Nie bądź taki pruderyjny. Palikota w areszcie podobno już walą w kakao i nawet się przy tym uśmiechał. Na tyle, że kazał nie zbierać kaucji bo jednak zostanie do końca.
Z taką rekomendacją to chyba nie będziesz dyskutował?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów