📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:04

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jeżeli już jakiś debil robi studzienki na jezdniach to powinny właśnie być solidne a nie te dziadostwa co u Nas. A tam gdzie myślą studzienki są w chodnikach

A jak się ładnie otwiera, no to jest porządna studzienka

Przynajmniej żaden niemiecki Japik nie wpadnie do piwnicy
za dużo roboty z jedną studzienką, gdzie naszym chciało by się każdą studzienkę na drodze tak ładnie poziomować z jezdnią, Jak by tu było się szefowi chwalić; Szefie dziś zrobiliśmy 2 studzienki hehe
U nas w polsce nie dość że studzienka zawsze jest na środku i ciężko ją ominąć to jeszcze albo za bardzo wystaje, albo zapada się .

C🤬jowe wykonanie.... jak samochód przejechał to się właz rusza

według polskich norm ta studzienka wogóle nie była zapadnięta, wręcz była wzorowo zamontowana
Wogole studzienki nie powinny byc na ulicy niewiem co za debil to wymyslil....ale jak juz musza to porzadne....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie