📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Coraz głupsze te odcinki a i tak za każdym razem oglądam.
Czy tylko mnie wkurwia, tak chujowo i dziwnie nagrany ich głos? JAK MNIE TO KURWA WKURWIA!
@up Pierdolisz waćpan. Dzisiejsza popkultura światowa to sto razy bardziej śmierdzące gówno. Ja tam zawsze śmiechne ze szwagra Dobre bo Polskie. Piwo
@up
Dokładnie. Jak dla mnie chłopaki trzymają poziom. Brawo!
Dokładnie. Jak dla mnie chłopaki trzymają poziom. Brawo!
hehehe, czapką zawąchał
powiedzcie mi na jakim poziomie intelektualnym trzeba byc zeby to szmieszylo, dla mnie jest to poziom gimbazy wodka szlugi bluzgi i sie ciesza. Z ich materialow nie da sie nic wyniesc ani wywnioskowac moge powiedziec gowno i bedzie bardziej szmieszne niz ten syf. Mam prosbe do administratorow aby moze stworzyli jakis osobny dzial "gimby", "dla gimb" cos w tym stylu i tam zeby byly wrzucane takie filmiki pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów