18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
barry8500 2017-10-12, 20:38
Dobrze zrobił, bo ten biały był w rurkach.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-10-12, 20:44 2
osztykurwo napisał/a:

Do dzieci należy przyszłość. Im więcej gnojek doświadczy upokorzeń za młodu tym większa nienawiść, gdy dorośnie. Oby był w stanie pobudzić swój gniew. Oby w zachodnich białych braciach tlił się jeszcze choćby słaby płomyk człowieczego gniewu. Oby nadeszły czasy, by mógł uwolnić nagromadzoną latami złość. Gdy nastanie czas, gnojek będzie wiedział, do kogo powinien celować. A w jego oczach można będzie zobaczyć nienawiść, bez której człowiek przestałby być człowiekiem.

Piękne słowa, niczym wyjęta żywcem z nordyckiej sagi o... o kimś tam...

@2up, Czyli oni mogą nas okładać ale nam już ich nie wolno? Sprawiedliwa wojna jest lepsza niż niesprawiedliwy pokój, wojna to czas śmierci, głodu, smordu i chorób ale przedstaw mi jakąkolwiek inną możliwość obrony przed ludźmi którzy myślą że ziemia jest płaska a pedofil na tronie rozdaje dziewice za mordowanie dzieci.
Zgłoś
maro_1982 2017-10-12, 21:11 3
Jebany czarnuch
Zgłoś
jerry280 2017-10-12, 21:35
U nas też tych z gównianym myśleniem jest sporo ale na szczęście rządzą oszołomy z pisu więc mordy trzymają na kłódkę. Znam takiego jednego kolegę ryśka nowoczesnego to obojętne jaki temat to tak będzie pierdolił że wychodzisz bo byś chuja musiał zajebać. Ciapate gwałcą - no tak ale u nas też. Ciapate żyją z socjalu - u nas też tak robią poza tym muszą mieć czas na asymilacje - itd, itp. Takiemu to nawet żonę zmolestują to powie że mieli ciężko i musieli gdzieś odreagować. Także bym nie liczył na to rozbudzenie gniewu - za daleko ta paranoja poszła
Zgłoś
BenderXXX 2017-10-12, 21:40 10
Cytat:

Ja pierdole, współczuje twojej rodzinie.

Nie masz pojęcia o czym mówisz i nie różnisz się zbytnio od ciapaków z tak prymitywnym i bojowym myśleniem.
Pogadaj z jakimkolwiek weteranem wojennym i mu to powiedz to dostaniesz jeszcze od niego w ryj.

Nie masz pojęcia w jakim dobrobycie żyjesz i jak bardzo go nie doceniasz husarzu białej rasy i powodzie do wstydu za mój naród

No tak pan PalonyPaznokieć, lat 22 będzie się tu za mnie wstydził i mnie tu pouczał bo on wie lepiej...

Cytat:

"Ja pierdole, współczuje twojej rodzinie.

A co ty, chłopcze, wiesz o mojej rodzinie, że chcesz im współczuć?

Cytat:

"Nie masz pojęcia o czym mówisz i nie różnisz się zbytnio od ciapaków z tak prymitywnym i bojowym myśleniem. "

Nie no, bo to ty jesteś światowy, reprezentacyjny i to ty powinieneś może być na moim miejscu, co? To dlaczego Cię tu nie ma? Panie pokojowy i poprawny politycznie? I nie będzie Cie tu, kurwa, bo ciapackie i murzyńskie ścierwo dostaje miejsca pracy, które im się nie należą, miejca pracy, gdzie sobie nie radzą ale nie są zwalniani ze względu na kolor skóry i pochodzenie. Prymitywne i bojowe myślenie? A czego ty się, kurwa, spodziewasz? Kapitana Szwecji? Co poprosisz ich, żeby sobie poszli? Zapraszam do Biskopsgården, Gothenburg
Gårdsten, Hammarkullen, Hjällbo albo Lövgärdet w Gothenburg'u i powiedz to ludziom, którzy sprzedawali swoje mieszkania za pół-darmo i SPIERDALALI!!!! Brali drugi kredyt i kupowali mniejsze, droższe mieszkanie w innej części miasta bo tam gdzie się urodzili nie da się żyć i funkcjonować ze względu na gwałcących, kradnących i atakujących imigrantów. "Że nie różnie się od ciapaków z takim myśleniem" - tak bo ty się różnisz, dostał byś na ulicy/ w szkole/ itp. po mordzie od imigranta i skończyło by się pajacowanie. Ty w ogóle, synku, wiesz co sie dzieje na świecie?

Cytat:

Pogadaj z jakimkolwiek weteranem wojennym i mu to powiedz to dostaniesz jeszcze od niego w ryj.

A ty myślisz, że oni to co mówią? Żeby im podnieść zasiłki? Wiesz ilu twoich przodków broniło Europy przed muzułmańskimi najeźdźcami? Ile ludzi walczyło za swoje kraje, które są teraz ROZPIERDALANE od środka, przez kolorowe gówna? Niestety są już za starzy, żeby coś zrobić. Weteran drugiej wojny światowej w Calais ostatnio przed kamerą opowiadał jak śpi ze strzelbą... Im szybciej tym lepiej mówią, bo będzie ich więcej. W ryj to ty byś dostał u pobiegł się schować.

Cytat:

Nie masz pojęcia w jakim dobrobycie żyjesz i jak bardzo go nie doceniasz husarzu białej rasy i powodzie do wstydu za mój naród

Doskonale wiem w jakim dobrobycie żyje bo sam na niego pracuje i zmoich podatków utrzymyuje śmierdzących nierobów. Skąd wyciągnęłeś wnioski, że nie doceniam tego co mam? Z dupy? Tak jak reszte twoich poglądów? Husarz białej rasy? Bardzo chętnie bo nie jestem małym przestraszonym chłopcem z czarnym paznokciem i zdaje sobie sprawę w jakich czasach przyszło mi żyć i nie mogę patrzeć jak cała nasza kultura bierze w łeb przez lewactwo i cioty takie jak ty.
Zgłoś
B................k 2017-10-12, 22:00 4
Velture napisał/a:

Był okres kiedy było mi żal tego ale w tej chwili to się nawet cieszę.
Mają dokładnie to co sami chcieli. Walczyli o to multikulti tak długo i zaciekle, a jednocześnie represjonowali rodowitych mieszkańców zamykając im usta i robiąc popisówki w sądach wyrokami za ksenofobię, że teraz bambo i kebab czują się lepsi od białego debila co ich wpuścił do swojego domu a jednocześnie wiedzą, że są praktycznie bezkarni i za pobicia oraz gwałty nic im nie grozi ale jeśli biały powie do niego per małpa to biały idzie do pierdla.

Brawo kapitanie Szwecja!

Zgadzam się z Tobą. Widziałeś ten filmik?
Zgłoś
BenderXXX 2017-10-12, 22:05 1
@Basia_Stańczyk

Nie wszyscy Szwedzi to idioci, kochający multikulti. Ogromna większość to niewinni ludzie cierpiący z powodu zdradzieckiego rządu, który powinni rostrzelać za zdradę stanu.
Zgłoś
Biała.suka 2017-10-12, 22:20 2
BenderXXX napisał/a:

@Basia_Stańczyk

Nie wszyscy Szwedzi to idioci, kochający multikulti. Ogromna większość to niewinni ludzie cierpiący z powodu zdradzieckiego rządu, który powinni rostrzelać za zdradę stanu.

Prawda, poza tym jak piszą inni sadole są też posądzani o np rasizm gdy zwrócą uwagę kolorowemu.

Wydaje mi się, że Szwedzi są na ogół bezkonfliktowi i nie lubią konfrontacji. Poznałam kiedyś Szwedkę studiującą w Białymstoku, która mówiła że polska bezpośredniość ją trochę przeraża. Dalej w rozmowie wyszło że gdyby np jej sąsiad hałasowałby to ona wrzuciłaby mu kartkę z prośbą o ściszenie zamiast pójścia do niego.

Ich skromność wcale im nie pomaga ...
Zgłoś
X................3 2017-10-12, 22:25
@BenderXXX a tam teraz gadasz głupoty, oni co najwyżej mogą zalowac wyboru dokonanego w przeszlosci podczas wyborow, szwedzi i szwedki wierzyli w multikulti, uwazali to za jedyny sposob na uczynienie swiata dobrym i bezpiecznym miejscem, ludzie ktorzy przybyli do europy nie podzielaja ich zdania
Zgłoś
nikotan 2017-10-12, 23:09
Nie wiem za ile, nie wiem kto to zacznie, ale kiedyś będzie powtórka holokaustu, tylko w rolach głównych będą obozy dla czarnych i innych odcieniach gówna.
Zgłoś
BenderXXX 2017-10-12, 23:19
@kubadziuba

Wszystko rozbija się o współczynnik narodzin dzieci i pulę genową. Założenia były szlachetne, traktowali ich jak ludzi. Jednak kiedy sytuacja zaczynała się wymykać z pod kontroli to właśnie szwedzi Płacili grzywny i trafiali do pierdla za rasim.

Zobacz co napisałem w odpowiedzi do palonego-paznokcia o Szwedach uciekających (z rejonów gdzie mieszkali od lat) przed uchoźcami - to się nie stało z dnia na dzień. Próbowali protestować, ale...
Zgłoś
grac3k 2017-10-13, 2:14 1
BenderXXX

Krata piw Ci się należy za zajebista wypowiedź
Zgłoś
Filogyna 2017-10-13, 2:22 2
BenderXXX napisał/a:

No tak pan PalonyPaznokieć, lat 22 będzie się tu za mnie wstydził i mnie tu pouczał bo on wie lepiej...

A co ty, chłopcze, wiesz o mojej rodzinie, że chcesz im współczuć?

Nie no, bo to ty jesteś światowy, reprezentacyjny i to ty powinieneś może być na moim miejscu, co? To dlaczego Cię tu nie ma? Panie pokojowy i poprawny politycznie? I nie będzie Cie tu, kurwa, bo ciapackie i murzyńskie ścierwo dostaje miejsca pracy, które im się nie należą, miejca pracy, gdzie sobie nie radzą ale nie są zwalniani ze względu na kolor skóry i pochodzenie. Prymitywne i bojowe myślenie? A czego ty się, kurwa, spodziewasz? Kapitana Szwecji? Co poprosisz ich, żeby sobie poszli? Zapraszam do Biskopsgården, Gothenburg
Gårdsten, Hammarkullen, Hjällbo albo Lövgärdet w Gothenburg'u i powiedz to ludziom, którzy sprzedawali swoje mieszkania za pół-darmo i SPIERDALALI!!!! Brali drugi kredyt i kupowali mniejsze, droższe mieszkanie w innej części miasta bo tam gdzie się urodzili nie da się żyć i funkcjonować ze względu na gwałcących, kradnących i atakujących imigrantów. "Że nie różnie się od ciapaków z takim myśleniem" - tak bo ty się różnisz, dostał byś na ulicy/ w szkole/ itp. po mordzie od imigranta i skończyło by się pajacowanie. Ty w ogóle, synku, wiesz co sie dzieje na świecie?

A ty myślisz, że oni to co mówią? Żeby im podnieść zasiłki? Wiesz ilu twoich przodków broniło Europy przed muzułmańskimi najeźdźcami? Ile ludzi walczyło za swoje kraje, które są teraz ROZPIERDALANE od środka, przez kolorowe gówna? Niestety są już za starzy, żeby coś zrobić. Weteran drugiej wojny światowej w Calais ostatnio przed kamerą opowiadał jak śpi ze strzelbą... Im szybciej tym lepiej mówią, bo będzie ich więcej. W ryj to ty byś dostał u pobiegł się schować.

Doskonale wiem w jakim dobrobycie żyje bo sam na niego pracuje i zmoich podatków utrzymyuje śmierdzących nierobów. Skąd wyciągnęłeś wnioski, że nie doceniam tego co mam? Z dupy? Tak jak reszte twoich poglądów? Husarz białej rasy? Bardzo chętnie bo nie jestem małym przestraszonym chłopcem z czarnym paznokciem i zdaje sobie sprawę w jakich czasach przyszło mi żyć i nie mogę patrzeć jak cała nasza kultura bierze w łeb przez lewactwo i cioty takie jak ty.

Byłeś kiedyś w Szwecji?
Oczywiście to jest pojebany kraj (np nie da się kupić piwa powyżej 2,25% alkoholu po 18, niektórzy się obrażają, jeśli zwróci się do nich han albo hon zamiast hen itd.)...
Ale te wasze historie o histerii na ulicach uroiły się w waszych husarskich główkach.
W każdym razie nie udało mi się zaobserwować gwałtów na ulicy :'(. Być może dlatego, że trzymam się z daleka od dzielnic biedy i patologii, jak w moim mieście unikam gett sebixów :*.
Zgłoś
RasePL 2017-10-13, 9:31
kolor akurat przypadkowy, mógł być to każdy
Zgłoś
reeman 2017-10-13, 11:48
ToJestUkrytyPomysl napisał/a:

Inżynier przedstawia zasady fizyki.

Tyle ze to Szwajcaria nie Szwecja lemingu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem