Mają dokładnie to co sami chcieli. Walczyli o to multikulti tak długo i zaciekle, a jednocześnie represjonowali rodowitych mieszkańców zamykając im usta i robiąc popisówki w sądach wyrokami za ksenofobię, że teraz bambo i kebab czują się lepsi od białego debila co ich wpuścił do swojego domu a jednocześnie wiedzą, że są praktycznie bezkarni i za pobicia oraz gwałty nic im nie grozi ale jeśli biały powie do niego per małpa to biały idzie do pierdla.
Brawo kapitanie Szwecja!
Był okres kiedy było mi żal tego ale w tej chwili to się nawet cieszę.
Mają dokładnie to co sami chcieli. Walczyli o to multikulti tak długo i zaciekle, a jednocześnie represjonowali rodowitych mieszkańców zamykając im usta i robiąc popisówki w sądach wyrokami za ksenofobię, że teraz bambo i kebab czują się lepsi od białego debila co ich wpuścił do swojego domu a jednocześnie wiedzą, że są praktycznie bezkarni i za pobicia oraz gwałty nic im nie grozi ale jeśli biały powie do niego per małpa to biały idzie do pierdla.
Brawo kapitanie Szwecja!
Velture kurwa ten konkretny typ walczył o multikulti (chociaż trochę ciota to może i)? Grupa debili narzuciła wolę większości normalnych, a teraz większość normalnych ma safari w środku miasta....
Od najmłodszych lat mózgi prane multikulti i poprawnością, zero agresji i woli walki. Tego nie da się odwrócić a każda próba, będzie piętnowana przez innych zarzutami rasizmu, ksenofobii, itp.
no co? Tłumaczy grupie słuchaczy zasady Newtona, najpierw 1 o tym, że jak nie oddziałuje siła to nic się nie dzieje, potem drugą o przyśpieszeniu wprost proporcjonalnych do włożonej siły, kolejno 3 o oddziaływaniu jednego ciała (studenta) na drugie (asfalt) - to ostatnie akurat kiepsko mu wyszło bo asfalt w sposób zauważalny dla pozostałych studentów się nie poruszył...
Velture kurwa ten konkretny typ walczył o multikulti (chociaż trochę ciota to może i)? Grupa debili narzuciła wolę większości normalnych, a teraz większość normalnych ma safari w środku miasta....
Nie do końca się zgodzę ponieważ, żeby reprezentować kraj trzeba mieć większość w wyborach . To oznacza, ze sami wybrali tych co im zrobili to jebane safari. Tyle, że ich to nie dotyczy bo są pozamykani na elitarnych osiedlach czy dzielnicach. Natomiast szaraki łapią po dupie
Nie do końca się zgodzę ponieważ, żeby reprezentować kraj trzeba mieć większość w wyborach . To oznacza, ze sami wybrali tych co im zrobili to jebane safari. Tyle, że ich to nie dotyczy bo są pozamykani na elitarnych osiedlach czy dzielnicach. Natomiast szaraki łapią po dupie
zasadniczo wybiera większość tylko że to społeczeństwo jest od 50 lat napierdalane dezinformacjami i instrukcjami jak wykończyć własny kraj. Coś jak Korea Północna. Jest jeden co rządzi, kilka tysięcy co mu wierzy we wszystko i parę milionów co jak nawet nie wierzy to nie może po sobie tego okazać.
No kurwa nie wierzę po prostu że Szwedzi nie widzą co się tam odpierdala, a milczą, bo tak jest zgodnie z oficjalną propagandą rządu.
Dokładnie tak będzie i to już nie długo. Nie wiecie panowie co tu się dzieje i jak bardzo ludzie zaczynają NIENAWIDZIĆ tego ścierwa. Przyjdze taki dzień, że Europejczycy wkurwią się do białości i... będzie wojna. A będzie napewno. Mam nadzieję, że dożyje bo bardzo bym chciał.
Inżynier przedstawia zasady fizyki.
Chodzi Ci o tego w czarnej kominiarce i czarnych rękawiczkach Ubrał pewnie dlatego, żeby nobla nie dostać
Przez chwile myślałem, że to afro-szwed, ale oni nie zostają inżynierami
@osztykurwo
Przyjdze taki dzień, że Europejczycy wkurwią się do białości i... będzie wojna. A będzie napewno. Mam nadzieję, że dożyje bo bardzo bym chciał.
Ja pierdole, współczuje twojej rodzinie.
Nie masz pojęcia o czym mówisz i nie różnisz się zbytnio od ciapaków z tak prymitywnym i bojowym myśleniem.
Pogadaj z jakimkolwiek weteranem wojennym i mu to powiedz to dostaniesz jeszcze od niego w ryj.
Nie masz pojęcia w jakim dobrobycie żyjesz i jak bardzo go nie doceniasz husarzu białej rasy i powodzie do wstydu za mój naród
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów