Akurat na fejsie siedziałem a tu nagle patrze nowa wrzutka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za Pana kucharza zawsze piwko
Taaaa akurat siedziałeś!! Przyznaj się że czatowałeś na to od 2 tygodni 24 na dobę żeby wrzucić na sadola
mmaakkss napisał/a:
Taaaa akurat siedziałeś!! Przyznaj się że czatowałeś na to od 2 tygodni 24 na dobę żeby wrzucić na sadola
rozgryzłeś mnie Nawet nocy nie przespałem by być pierwszy z wrzutką
1 min po publikacji na yt szybki jesteś
Cytat:
Akurat na fejsie siedziałem a tu nagle patrze nowa wrzutka
Patrzcie jak sie tlumaczy! Hiena sadisticowa
up 1,2,3,4 Dajcie mu spokój, i tak by ktoś wrzucił. Co do filmu to jebaniutki trzyma w napięciu od pierwszych sekund, po co komu telewizja
zawsze się wkurzam na dziewczynę jak chce oglądać jakieś programy kulinarne. Ale jak by to leciało w TV, to nie miał bym nic przeciwko
"kurwa mać jakie to jedzenie zrobiłeś, do tego wyglądają jak gówno" hahaha mistrz
kurwa nic na to nie poradzę, ale każdy filmik tego typka oglądam z mimowolnym bananem na mordzie..
i nie dość, że zajebiście kucharzy, napierdala z humorkiem w kilku językach, to z każdym kolejnym filmikiem utwierdza mnie w przekonaniu, że jest po prostu zajebiście spoko gościem.. tak po prostu, na co dzień.
napiłbym się z nim wódki, kurwa, tak, że pitoki by odlatywały, kurwa, w kosmos !
i nie dość, że zajebiście kucharzy, napierdala z humorkiem w kilku językach, to z każdym kolejnym filmikiem utwierdza mnie w przekonaniu, że jest po prostu zajebiście spoko gościem.. tak po prostu, na co dzień.
napiłbym się z nim wódki, kurwa, tak, że pitoki by odlatywały, kurwa, w kosmos !
O kurwa jakie to dobre jest, że aż byś się zesrał ze szczęścia takie to jest dobre!
Normalnie jadłbym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów