📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wyprowadziłem się dokładnie z tego miejsca kilka dni temu i już takie zabawy... Przynajmniej załapałem się na autokar w przejściu przy Pasażu Grunwaldzkim...
Ciekawe czy się kamuflaż zadrapał na a rośku
batiz napisał/a:
to moździerz rak a nie rosomak. Podwozie od rosomaka.Ważne, że Rosomak cały
A w takim Rosomaku pewnie jeszcze gorzej...
Szweje to były za zety.
by nie miał pojazd opancerzony kamuflarzu to by go się go dało na drodze dostrzec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów