📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up tak. Nie mogą tak robić, no ale trwa początek rewolucji więc wyjebongo.
Nie wiem co za debil wpadł na pomysł z tymi żółtymi kamizelkami, bo protestujący są w nich tak widoczni że można do nich napierdalać jak do tarczy.
@Rebeliant_ZPF
Francuzi to dumny i silny naród, nie dający sobą pomiatać. Mają stabilną jednolitą religię która opanuje świat europy w przeciągu 50 lat, w tym Polskę.
Francuzi to dumny i silny naród, nie dający sobą pomiatać. Mają stabilną jednolitą religię która opanuje świat europy w przeciągu 50 lat, w tym Polskę.
Jak przypomnę rewolucje na ukrainie, to tu bawią się dzieci z niedorozwojem. Tam to się krew lała i było naprawdę coś, a tu to taka pipidówka.
@up
Jaką rewolucję? Tam to była na prawdę walka z władzą, a tutaj palą samochody, rabują sklepy. Nie cierpi na tym żadna "władza" tylko zwykli obywatele, których własność jest niszczona.
Jaką rewolucję? Tam to była na prawdę walka z władzą, a tutaj palą samochody, rabują sklepy. Nie cierpi na tym żadna "władza" tylko zwykli obywatele, których własność jest niszczona.
Z ta ceną benzyny to faktycznie przegięli, nawet koktajl Mołotowa wychodzi za drogo.
francuzi i rewolucja,kojarzy mi się tylko ze stadem głupich zmanipulowanych debili,
a, admini, grafika spoko W KOŃCU
jak coś zamierzacie odpierdalać to już delikatnie
bo jest naprawdę OK
a, admini, grafika spoko W KOŃCU
jak coś zamierzacie odpierdalać to już delikatnie
bo jest naprawdę OK
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów