📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elfis napisał/a:
jedrzej152
a ja dodam jeszcze i tak ma farta bo przeżył
filmik się skończył. możliwe, że reszta materiału dzięki ciężarówce jest na hardzie
wronas123 napisał/a:
filmik się skończył. możliwe, że reszta materiału dzięki ciężarówce jest na hardzie
Nie jest, pod koniec widać, jak ciężarówka przejeżdża, już lewym pasem oszczędzając barana.
Velture napisał/a:
@up
Spokojnie. Zaraz się zleci stado sadolowych motopizd pierdolących, że pierdolisz bo nie stać ciebie na motocykl i, że jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a oni są wolni, bogaci i czują wiatr we włosach swoich pizd.
Coś tam jeszcze pierdolą ale wymieniłem główne argumenty jakimi się posłużą.
Pierdolisz bo nie stać ciebie na motocykl, jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a my jesteśmy wolni, bogaci i czujemy wiatr we włosach...
A poza tym jesteś rudy, sfrustrowany Żyd z nadwagą na utrzymaniu matki.
mygyry napisał/a:
Dlaczego do kurwy nędzy za niezapięcie pasów dojebią mi mandat a taki cwel ubrany jak na spacer po łące, może zapierdalać szlifierą nie przejmując się, że spędzi miesiąc w szpitalu dłubiąc strupy z dupy
Pozwólmy naturze działać, naturalna selekcja.
Nie przemyślał sprawy. Doskonale widział że kolega przeciska się z lewej więc można było się spodziewać paniki kierowcy samochodu. Brak odpowiedniego stroju to wisienka na torcie, za cenę "komfortu" i/lub chęci zaoszczędzenia paru złotych płaci się własną skórą.
jeśli uważasz, że stać Cię na moto, to musi Cię być stać na strój i całą resztę
osobiście, to nawet nei polecam jeździć bez dobrych butów, nawet na głupim piździku skuterku, ładnych dużo lat temu, wybrałem się na piździk w sandałkach, bez skarpetków i jakiś pedał stwierdził, że sobie zjedzie do zatoczki bez kierunkowskazu, no to ja hamulce i jak w rowerze, nogi do ziemi, bo szybciej zachamuje. jakież moje zdziwienie było, jak zamiast dotknąć butem ziemi, to sobie palca przyszlifowałem
jeśli uważasz, że stać Cię na moto, to musi Cię być stać na strój i całą resztę
osobiście, to nawet nei polecam jeździć bez dobrych butów, nawet na głupim piździku skuterku, ładnych dużo lat temu, wybrałem się na piździk w sandałkach, bez skarpetków i jakiś pedał stwierdził, że sobie zjedzie do zatoczki bez kierunkowskazu, no to ja hamulce i jak w rowerze, nogi do ziemi, bo szybciej zachamuje. jakież moje zdziwienie było, jak zamiast dotknąć butem ziemi, to sobie palca przyszlifowałem
Mam moto i chuj - wina motopizdy. bo motocyklistą się go nie da nazwać.
Trochę swojej ciemnej karnacji zostawił na asfalcie - widać chociażby na końcu jego wybieloną rączkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów