📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak mnie wkurwiają te debile że masakra. I niech jakaś motopizda powie, że wina jest kierowcy.
@up
Spokojnie. Zaraz się zleci stado sadolowych motopizd pierdolących, że pierdolisz bo nie stać ciebie na motocykl i, że jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a oni są wolni, bogaci i czują wiatr we włosach swoich pizd.
Coś tam jeszcze pierdolą ale wymieniłem główne argumenty jakimi się posłużą.
Spokojnie. Zaraz się zleci stado sadolowych motopizd pierdolących, że pierdolisz bo nie stać ciebie na motocykl i, że jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a oni są wolni, bogaci i czują wiatr we włosach swoich pizd.
Coś tam jeszcze pierdolą ale wymieniłem główne argumenty jakimi się posłużą.
Jak mnie cieszą cwele w koszulkach i krótkich spodenkach szlifujący asfalt
Dlaczego do kurwy nędzy za niezapięcie pasów dojebią mi mandat a taki cwel ubrany jak na spacer po łące, może zapierdalać szlifierą nie przejmując się, że spędzi miesiąc w szpitalu dłubiąc strupy z dupy
Teraz pojąłem, że te durne naklejki "Patrz w lusterka" trzeba rozumieć dosłownie - obserwować oba boczne lusterka jednocześnie.
Bardzo mi nie przykro z powodu tego wypadku.
Bardzo mi nie przykro z powodu tego wypadku.
Knegarn napisał/a:
Tak mnie wkurwiają te debile że masakra. I niech jakaś motopizda powie, że wina jest kierowcy.
pierdolisz, bo nie stać ciebie na motocykl i jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a my jesteśmy wolni i bogaci
LWG motopizdy
@siwybis
Pamiętaj, że zazwyczaj z takiej motopizdy narządy zazwyczaj się nie nadają do przeszczepu.
Chyba, że posłuchał legend i owinął sobie wokół szyi linkę hamulcową. Wtedy jak przy małej prędkości w coś przywali to może jakieś narządy będą jeszcze zdatne.
Pozdrowienia od motocyklisty/cyklisty/puszkarza dla innych uczestników ruchu drogowego, którzy wiedzą jak się prawidłowo ubrać do danego pojazdu i starających się jeździć bezpiecznie acz dynamicznie, a wyszaleć jadą na tor lub miejsce gdzie nikomu postronnemu nie zrobią krzywdy.
Pamiętaj, że zazwyczaj z takiej motopizdy narządy zazwyczaj się nie nadają do przeszczepu.
Chyba, że posłuchał legend i owinął sobie wokół szyi linkę hamulcową. Wtedy jak przy małej prędkości w coś przywali to może jakieś narządy będą jeszcze zdatne.
Pozdrowienia od motocyklisty/cyklisty/puszkarza dla innych uczestników ruchu drogowego, którzy wiedzą jak się prawidłowo ubrać do danego pojazdu i starających się jeździć bezpiecznie acz dynamicznie, a wyszaleć jadą na tor lub miejsce gdzie nikomu postronnemu nie zrobią krzywdy.
Jestem motocyklistą, a i tak twierdzę, że gość z filmiku to motopizda.
- miał dużo czasu na reakcje - taki trochę mistrz prostej, który myśli że jak kupi 600 albo litra to jest kurwa królem asfaltu.
- jechał bez stroju - w zasadzie to kurwa równie dobrze mógł jechać nago. - tych w krótkich spodenkach i rękawku to kurwa rozumiem najmniej. Przecież powyżej 80km/h to nawet przyjemne nie jest, zwłaszcza jak podwieje Ci koszulkę i pierdolnie w Ciebie jakiś bąk czy inna osa.
Kolega też idiota.
- miał dużo czasu na reakcje - taki trochę mistrz prostej, który myśli że jak kupi 600 albo litra to jest kurwa królem asfaltu.
- jechał bez stroju - w zasadzie to kurwa równie dobrze mógł jechać nago. - tych w krótkich spodenkach i rękawku to kurwa rozumiem najmniej. Przecież powyżej 80km/h to nawet przyjemne nie jest, zwłaszcza jak podwieje Ci koszulkę i pierdolnie w Ciebie jakiś bąk czy inna osa.
Kolega też idiota.
jedrzej152
a ja dodam jeszcze i tak ma farta bo przeżył
a ja dodam jeszcze i tak ma farta bo przeżył
ktoś tu przez najbliższe 2 tygodnie będzie wstawał z łóżka z prześcieradłem
jedrzej152 napisał/a:
Kolega też idiota.
Pierdolisz. Przecież wyraźnie widać, że jedzie w skórze i to nawet naturalnej, nie jakiejś gumowej podróbce. Od dawna wiadomo, że skóra chroni najlepiej, żadne tekstylia nie wchodzą w grę
Widać że "wielki" driver z bąblem w nosie.
0 techniki, nawet przeciwskrętu nie zna, także kraksa była kwestią czasu.
Chodź słowa uznania należą się za to że zdawał sobie z sprawę ze swojego kalectwa i nagrywał
0 techniki, nawet przeciwskrętu nie zna, także kraksa była kwestią czasu.
Chodź słowa uznania należą się za to że zdawał sobie z sprawę ze swojego kalectwa i nagrywał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów