📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alucard321 napisał/a:
Dupa jest dupa. Nie ważne czy Polska czy rosyjska. Ważne, że nie czarna.
Dobrze napisał, dobry rusek to martwy rusek, a martwa ruska dupa to jeszcze lepiej bo to co najmniej jeden rusek mniej w przyszłości.
to teraz wiem czemu nie rucham wszystkie te co by mi dały umierają za szybko
ja bym chyba nosił u nich ze sobą deskę, tak na ramieniu. I by kurwy musiały zwolnić
Szkoda młodej kozy. Nawet w lewo nie spojrzała.
Nie no, Urszulka dłużej konała na te suchoty.
Haw_haw napisał/a:
Zmiotło ją z planszy jak Urszulkę
Nie no, Urszulka dłużej konała na te suchoty.
Stary mi zawsze mówił żeby nie przebiegać przez przejście. Juz rozumiem.
ksg napisał/a:
Aby unikać takich sytuacji został u nas wprowadzony przepis gdzie pieszemu mamy obowiązek ustapić pierwszeństwa. Wcześniej pieszy musiał czekać aż szanowny pan janusz znajdzie odrobinę empatii i zatrzyma się przed przejściem swoim zagazowanym passatem. Wiem, że część przejść nie jest dostosowana do tego przepisu przez złą widzoczność, ale jak ktoś widzi znak D-6 powinien zwolnic i zachować ostrożność i tyle.
Wez ty sie w łeb pierdolnij.
Tak jak samochody nie maja pierwszeństwa na chodniku, tak i pieszy na drodze powinien ustepowac pojazdom.
Ten sposob jest zastosowany w cywilizowanych krajach i zaden pieszy sie nie wpierdala bez rozgladania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów