Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry rusek to martwy rusek.
Dupa jest dupa. Nie ważne czy Polska czy rosyjska. Ważne, że nie czarna.
Dupa jest dupa. Nie ważne czy Polska czy rosyjska. Ważne, że nie czarna.
Rusku, polska też z małej litery.
Nie ważne czy
Ważne, by wyraz „nieważne” pisać jak Polak.
Wykształcony.
;>
Wykształcony.
;>
Po podstawówce.
Zawsze szkoda młodej fajnej dupy. Mogła jeszcze sporo kutasów opierdolić.
Po pierwsze to skąd wiesz że fajna, może morda zjebana?
Po drugie, to skąd wiesz że nie opierdoliła?
Wykształcony.
;>
Jórz ci kiedyś pisałem, rze na faszystuw mam wyjebane. Proponuję rownierz odstawić słownik z kturym ewidentnie sypiasz. Kup sobie morze nowy. Ten pewnie jórz się lepi.
Zrobiłem ci dobrze, czy już masz pianę na pysku?
Aby unikać takich sytuacji został u nas wprowadzony przepis gdzie pieszemu mamy obowiązek ustapić pierwszeństwa. Wcześniej pieszy musiał czekać aż szanowny pan janusz znajdzie odrobinę empatii i zatrzyma się przed przejściem swoim zagazowanym passatem. Wiem, że część przejść nie jest dostosowana do tego przepisu przez złą widzoczność, ale jak ktoś widzi znak D-6 powinien zwolnic i zachować ostrożność i tyle.
Coś Ci się odkleiło. Mamy tu jeden z najlepszych przykładów wtargnięcia. Mamy tu udaną próbę samobójstwa a nie zapierdalanie passatem na ślepo.
Zawsze szkoda młodej fajnej dupy. Mogła jeszcze sporo kutasów opierdolić.
a czemu nie jednego i być mu wierna?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów