szkoda trochę saaba, bo zajebista marka, trochę hispterska (szkoda, że w przypadku diesli zjebali sprawę silnikami od fiata), ale taką 9-5 nową za 100 000 bym przyjął.
Są gusta i guściki ja toleruję jedynie modele:
-v40 "posiadam" Fakt że silnika z mniej niż 116 KM nikomu bym nie polecił ale wyższe są spoko oczywiście nie do wyścigów.
- s60 d5 zbieram na taki.
- v70 może kiedyś.
- xc90 marzenie.
Nie wiem jakie ty modele tolerujesz i uznajesz za jedynie słusznie volvowskie. Stare kwadratowe sztrucle które co skrzyżowanie tracą jakąś część karoserii poza bardzo nielicznymi wyjątkami.
Czy może nowe zfordziałe v50 które z boku można pomylić z focusem.
Nie powiem znów zaczyna mi się podobać volvo od modelu v40 2012 i bardzo cenię sobie to że nie udało się nikomu spierdolić sylwetki xc90.
Co do komentarza o krześle elektrycznym za usportowianie volvo mogę jedynie napisać "s60r" i tu sę chyba obaj zgodzimy że temat sportu zostaje zamknięty.
lubisz v40 bo nie miales siana na coś lepszego ("zbieram na s60 d5) ?
to nie jest kwestia gustu tylko wiedzy - seria 40 to niewypał wielki i tyle
v50 - kolejne gówno które nie powinno nazywać się volvo, podobnie jak c30
które ja lubie? ano te kanciaste kredensy aka 960, 850, pierwsze v70, s70 no i aktualne v70 II gen/s60
oczywiscie tylko i wyłącznie z benzyniakami - diesle posysają, smrodzą i nie są fajne
aktualnie jeżdzę v70 II gen 2.4 bena z gazem do zapalniczek ale już niedługo będzie to samo tylko z 2.3T (250 koni)
Najlepsza czesc 2.
Trailer
Akurat ja jeżdżę BMW i nie uważam się za pierdolonego wieśniaka.
To co myslisz ty ma sie nijak do tego jak odbiera cie otoczenie, zwlaszcza z tak prostackimi komentarzami dzieciuchu
diesle posysają, smrodzą i nie są fajne
aktualnie jeżdzę v70 II gen 2.4 bena z gazem do zapalniczek ale już niedługo będzie to samo tylko z 2.3T (250 koni)
Jak ktoś kto jeździ Junkersem może się w ogóle wypowiadać na temat "fajności" diesli. Poza tym wrzucanie junkersa do jakiejkolwiek v-ki jest zbrodnią, którą powinno się karać. A akurat s60 d5 jest jednym z najbardziej udanych "nowych" modeli volvo.
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
Zajebisty filmik, nie ma to jak kanciaste stare volvo które zjada na starcie wszystkie golfy gti itp samochody dla ludu. Poza tym, szwedzi mają co tuningować, a my? Dostawczego lublina?
A odpierdol Ty się od lublinów. Moje lubliny były dawcami części do mojej c klasy
Jak ktoś kto jeździ Junkersem może się w ogóle wypowiadać na temat "fajności" diesli. Poza tym wrzucanie junkersa do jakiejkolwiek v-ki jest zbrodnią, którą powinno się karać. A akurat s60 d5 jest jednym z najbardziej udanych "nowych" modeli volvo.
Co zawiść cie zżera i gul lata, że można mieć wpizdu mocy, turbo i jeździć taniej niż dizelkiem? a na dodatek jak dasz gazu to nie zostawiasz chmury ino czystsz powietrze niż wleciało do silnika
Dlaczego miałbym nie jeździć na gazie? 2x tańszy niż ropa/bena, instalka zwraca się w niecały rok?
Widać u polaczków nadal pokutuje myślenie sprzed 20 lat kiedy to gaz był zakładany do trupów, które i tak ledwie jeździły a regulacje samej instalki przeprowadzał Zdzichu na co dzień naprawiający traktory.
Jeszcze raz powiem - udław się tym dyzlem.
XC90 to omijaj chłopie szerokim łukiem. Brzydkie to jak noc, ciężkie i beznadziejnie się zbiera. V70 to jest to. Najnowsze nawet w najsłabszym dieslu daje jakoś radę.
kolejny gimbus, którego tatuś jest fanem diesla - przejeżdżając nim 5tyś rocznie
Co zawiść cie zżera i gul lata, że można mieć wpizdu mocy, turbo i jeździć taniej niż dizelkiem? a na dodatek jak dasz gazu to nie zostawiasz chmury ino czystsz powietrze niż wleciało do silnika
Dlaczego miałbym nie jeździć na gazie? 2x tańszy niż ropa/bena, instalka zwraca się w niecały rok?
Widać u polaczków nadal pokutuje myślenie sprzed 20 lat kiedy to gaz był zakładany do trupów, które i tak ledwie jeździły a regulacje samej instalki przeprowadzał Zdzichu na co dzień naprawiający traktory.
Jeszcze raz powiem - udław się tym dyzlem.
A niby dlaczego miałaby mnie zawiść zżerać? Szczerze i serdecznie wali mnie to czym jeździsz. Każdy jeździ czym lubi, ja po prostu jestem zdania, że ze względów (właściwie tylko) prestiżowych do pewnych aut gazu nie wypada zakładać. No ale skoro są ludzie, którzy gazują nowiutkie Touaregi, czy nowe BMW 750, to nie powinienem się dziwić, że Ty swoją V-kę zagazowałeś. Wszak to dużo taniej wychodzi.
A niby dlaczego miałaby mnie zawiść zżerać? Szczerze i serdecznie wali mnie to czym jeździsz. Każdy jeździ czym lubi, ja po prostu jestem zdania, że ze względów (właściwie tylko) prestiżowych do pewnych aut gazu nie wypada zakładać. No ale skoro są ludzie, którzy gazują nowiutkie Touaregi, czy nowe BMW 750, to nie powinienem się dziwić, że Ty swoją V-kę zagazowałeś. Wszak to dużo taniej wychodzi.
No ale co z tego, że gazują? Nadal mają wpizdu mocy a połowe siana, która by poszła na wachę mogą sami przepić czy coś?
Jak ktoś ma hajs na pojemny i mocny silnik to nei znaczy, że lubi hajs wypierdalać na wahe - skoro można taniej i bez straty mocy jeździć? No co w tym kurwa złego? Przyznaj się, że nie miałeś jaj by kupić bene w turbo i założyć gaz, bo przecież z gazem jest tyle problemów - naczytałeś się na forach i od znajomych słyszałeś.
Dobrze założonej instalki w niektórych autach nawet byś w komorze silnika nie zauważył. Nie zauważyłbyś różnicy podczas jazdy.
Gaz nie jest tylko do staroci - zdziwiłbyś się ile na zachodzie się tego montuje i do jakich fur. I w PL też już to jest, bo ludzie wolą mieć kase dla siebie niż oddawać daninę w benie dla Państwa.
ps. za nicka/imię - Kuby to zjeby, czego jesteś kolejnym dowodem
pss: prestiżowe auta i tuareg
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów