Ciekawe, czy ten co se koło zmieniał gdzieś głęboko czuł co nastąpi, czy tak sobie siedział w błogiej nieświadomości na środku kilkupasmowej drogi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lobo24 napisał/a:
Ciekawe, czy ten co se koło zmieniał gdzieś głęboko czuł co nastąpi, czy tak sobie siedział w błogiej nieświadomości na środku kilkupasmowej drogi.
mi tam ten z boku wygląda na zaskoczonego
Jebane kacapy głupsze niż psy Przynajmniej już koła nie musi zmieniać
Strącił samochód zza gościa niczym kręgle od pina 2 do 10 zza stojącego w pierwszej linii podczas gry w bowling. Ma skilla, skurwysyn
to jest kara za jazde lewym lub srodkowym pasem bez potrzeby, jechalby grzecznie prawym pasem to mialby szanse zjechac na awaryjny, ale nie. Dobrze mu tak. Kazdemu kto blokuje tak pasy jadac 50-70, zycze to samo, pozdrawiam
Dlaczego w Rosji wszystkie samochody są takie brudne?
Cytat:
to jest kara za jazde lewym lub srodkowym pasem bez potrzeby, jechalby grzecznie prawym pasem to mialby szanse zjechac na awaryjny, ale nie. Dobrze mu tak. Kazdemu kto blokuje tak pasy jadac 50-70, zycze to samo, pozdrawiam
No kurwa debil. Przecież on nie blokował pasa tylko zapierdalał wyprzedzając wszystko co ma koła.
No to już chyba wszystko zostało napisane, nie ma co komentować....
chociaż......
Ale kurwa debil szkoda, że kocyka nie rozłożył i koszyczka z ciastkiem od babci nie wyciągnął
chociaż......
Ale kurwa debil szkoda, że kocyka nie rozłożył i koszyczka z ciastkiem od babci nie wyciągnął
Rozumiem gdyby była noc, a facet stałby tam bez oświetlenia (miałem taki przypadek - padła w aucie cała elektryka, nawet awaryjnych nie dało sie włączyć, już o silniku nie wspominając), ale kurwa w biały dzień?!? Co on robił za kierownicą? Ciągnął fiuta pasażerowi obok czy co??
nic nowego - ludzie to debile. Z naszego podwórka całkiem świeża akcja (9.II.2018) - dwóch debili zatrzymało się na zewnętrznym pasie S8-ki, bo ... jeden drugiemu zajechał drogę i postanowili sobie to nieporozumienie wyjaśnić. Zaczęła się szarpanina i bójka z użyciem gazu. Całe to zamieszanie wyjaśniła Scania prowadzona przez Białorusina Efekt? Dwóch idiotów na planecie mniej. Jechałem tamtędy akurat - tam pod żółtą folią leży połowa (od pasa w górę) jednego z uczestników, drugi zaczepił się o tylną oś Scanii i podjechał kolejne 200m.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów