📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i do betlejem xD
Jak można się kurwa nie bronić? Rurkowcy w adidasach go napadli, a on tylko barierkę tuli i chodnik całuje...
@ legion
Prawda jest taka, że jak jesteś sam to nie wdawaj się w awantury na ulicach. Jak cię atakuje 1 gość który jest jednak z kolegami, to zawijaj się szybko. Oczywiście jeżeli nie jesteś wielkim wytrenowanym skurwielem. A i taki przed kosą w plecy nie da rady się obronić. Jak byłem małolatem lubiłem "przygody", obecnie mając prawie 30 lat wiem że nie zawsze warto pokazywać że jesteś twardym.
P.S. Ładnie walnął skronią o beton. Miejmy nadziej że przeżył bo wyglądało to źle...
Prawda jest taka, że jak jesteś sam to nie wdawaj się w awantury na ulicach. Jak cię atakuje 1 gość który jest jednak z kolegami, to zawijaj się szybko. Oczywiście jeżeli nie jesteś wielkim wytrenowanym skurwielem. A i taki przed kosą w plecy nie da rady się obronić. Jak byłem małolatem lubiłem "przygody", obecnie mając prawie 30 lat wiem że nie zawsze warto pokazywać że jesteś twardym.
P.S. Ładnie walnął skronią o beton. Miejmy nadziej że przeżył bo wyglądało to źle...
w kilka osób to każdy jest cwaniak, ten jeden na koniec też dojebał przebiegając mu po głowie..
Mam nadzieję że żaden szanujący się mężczyzna na sadolu nie będzie spinał dupy. W końcu nie było ani młotka ani zaskoczenia ani przewagi liczebnej w ataku. Honorowo frajerka załatwił
@garota
W tym przypadku wygląda jakby to oni go zaczepili (wątpię by 1 typ w marynarce startował sam do grupy rurkowców), więc nie za bardzo miał opcję "nie wdać" się w awanturę. Te kurwy po prostu obrały go za cel do skrojenia/pobicia.
Tak czy inaczej uważam, że nawet jak jesteś 1 vs 10 to zamiast łapać się barierki i przyjmować ciosy lepiej próbować wsadzić jednemu palec w oko, drugiego łapać za dłoń by wyłamać palec - nie mówię o jakichś super technikach karate tylko o maksymalnej spince i próbie wyrządzenia im maksymalnych szkód by albo ich zniechęcić, albo sprawić że będą kalekami. Nawet jakby im wyłupił oczy ale dostał wpierdol to i tak lepiej tak, niż odpuścić takim kurwom i dać się pobić/zabić. Kto wie może ten typ umarł?
Podstawowa zasada: walcz broniąc się przed napadem jakbyś walczył o życie! (chyba, że mają kosę/pistolet - wtedy grzecznie oddaj portfel lub wyjmij shotguna )
W tym przypadku wygląda jakby to oni go zaczepili (wątpię by 1 typ w marynarce startował sam do grupy rurkowców), więc nie za bardzo miał opcję "nie wdać" się w awanturę. Te kurwy po prostu obrały go za cel do skrojenia/pobicia.
Tak czy inaczej uważam, że nawet jak jesteś 1 vs 10 to zamiast łapać się barierki i przyjmować ciosy lepiej próbować wsadzić jednemu palec w oko, drugiego łapać za dłoń by wyłamać palec - nie mówię o jakichś super technikach karate tylko o maksymalnej spince i próbie wyrządzenia im maksymalnych szkód by albo ich zniechęcić, albo sprawić że będą kalekami. Nawet jakby im wyłupił oczy ale dostał wpierdol to i tak lepiej tak, niż odpuścić takim kurwom i dać się pobić/zabić. Kto wie może ten typ umarł?
Podstawowa zasada: walcz broniąc się przed napadem jakbyś walczył o życie! (chyba, że mają kosę/pistolet - wtedy grzecznie oddaj portfel lub wyjmij shotguna )
i oczywiśce brawa dla kamerzysty, zamiast kurwa pomóc to stoi i filmik kręci.
oby ciebie też ktoś tak napadł, i jeszcze w dupę wyruchał żebyś mógł monetami srać
oby ciebie też ktoś tak napadł, i jeszcze w dupę wyruchał żebyś mógł monetami srać
Ten typ raczej nie dopuszczał myśli co się może stać (chociaż po pierwszym kopie trzeba byc matołem żeby się nie spodziewać rozciągnięcia akcji)... W moim życiu miałem "przyjemność" "walczyć" 2 x 1vs5 i 1 x 1vs6 (mój ryj wyglądał jak po zaborach, a jeszcze w każdej sytuacji zostałem okopany)... Nie wygrałem tych starć, ale w jednej udało mi się dwóch powalić, a w pozostałych dwóch po jednym typie... Na upartego chuja sądzę, że mógł ścisnąć zapalniczkę w łapę i jakiegoś sierpa wypuścić w eter, a nóż by trafił w japę cwaniaków... Natomiast raz widziałem jak jeden koleś rozbił 4 - panowie kurwa jakbym film oglądał...
Ja jestem spokojnym człowiekiem. Jak się kibole leją to chuj, jak się laski tłuką to chuj, jak jest solówa to chuj, jak ja tłukę się na matach i ringach to chuj... Ale jak widzę, jak gość który coś tam ogarnia sporty/sztuki walki tłucze takiego leszczyka to krew mi się gotuje. Oby cwaniaczek trafił na kogoś kto go szybko wyśle na wózek...
I Herkules dupa, kiedy wrogów kupa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów