18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
K................l 2013-09-30, 8:52
i do betlejem xD
Zgłoś
l................5 2013-09-30, 9:54 2
Jak można się kurwa nie bronić? Rurkowcy w adidasach go napadli, a on tylko barierkę tuli i chodnik całuje...
Zgłoś
garota 2013-09-30, 10:29 31
@ legion

Prawda jest taka, że jak jesteś sam to nie wdawaj się w awantury na ulicach. Jak cię atakuje 1 gość który jest jednak z kolegami, to zawijaj się szybko. Oczywiście jeżeli nie jesteś wielkim wytrenowanym skurwielem. A i taki przed kosą w plecy nie da rady się obronić. Jak byłem małolatem lubiłem "przygody", obecnie mając prawie 30 lat wiem że nie zawsze warto pokazywać że jesteś twardym.

P.S. Ładnie walnął skronią o beton. Miejmy nadziej że przeżył bo wyglądało to źle...
Zgłoś
buwak 2013-09-30, 11:37 2
w kilka osób to każdy jest cwaniak, ten jeden na koniec też dojebał przebiegając mu po głowie..
Zgłoś
redbaron 2013-09-30, 12:28
Mam nadzieję że żaden szanujący się mężczyzna na sadolu nie będzie spinał dupy. W końcu nie było ani młotka ani zaskoczenia ani przewagi liczebnej w ataku. Honorowo frajerka załatwił
Zgłoś
l................5 2013-09-30, 12:32 13
@garota

W tym przypadku wygląda jakby to oni go zaczepili (wątpię by 1 typ w marynarce startował sam do grupy rurkowców), więc nie za bardzo miał opcję "nie wdać" się w awanturę. Te kurwy po prostu obrały go za cel do skrojenia/pobicia.

Tak czy inaczej uważam, że nawet jak jesteś 1 vs 10 to zamiast łapać się barierki i przyjmować ciosy lepiej próbować wsadzić jednemu palec w oko, drugiego łapać za dłoń by wyłamać palec - nie mówię o jakichś super technikach karate tylko o maksymalnej spince i próbie wyrządzenia im maksymalnych szkód by albo ich zniechęcić, albo sprawić że będą kalekami. Nawet jakby im wyłupił oczy ale dostał wpierdol to i tak lepiej tak, niż odpuścić takim kurwom i dać się pobić/zabić. Kto wie może ten typ umarł?

Podstawowa zasada: walcz broniąc się przed napadem jakbyś walczył o życie! (chyba, że mają kosę/pistolet - wtedy grzecznie oddaj portfel lub wyjmij shotguna )
Zgłoś
NarevKenoki 2013-09-30, 14:13 1
i oczywiśce brawa dla kamerzysty, zamiast kurwa pomóc to stoi i filmik kręci.

oby ciebie też ktoś tak napadł, i jeszcze w dupę wyruchał żebyś mógł monetami srać
Zgłoś
jawamen 2013-09-30, 15:12 1
Kurwa normalnie kung fu karate mistrz
Zgłoś
Rincam 2013-09-30, 15:14
Gdubu nie kamerzysta nie było by materiału dla nas Piwko dla niego
Zgłoś
ProVVe 2013-09-30, 17:23 9
Ten typ raczej nie dopuszczał myśli co się może stać (chociaż po pierwszym kopie trzeba byc matołem żeby się nie spodziewać rozciągnięcia akcji)... W moim życiu miałem "przyjemność" "walczyć" 2 x 1vs5 i 1 x 1vs6 (mój ryj wyglądał jak po zaborach, a jeszcze w każdej sytuacji zostałem okopany)... Nie wygrałem tych starć, ale w jednej udało mi się dwóch powalić, a w pozostałych dwóch po jednym typie... Na upartego chuja sądzę, że mógł ścisnąć zapalniczkę w łapę i jakiegoś sierpa wypuścić w eter, a nóż by trafił w japę cwaniaków... Natomiast raz widziałem jak jeden koleś rozbił 4 - panowie kurwa jakbym film oglądał...
Zgłoś
avic 2013-09-30, 20:20 3
Ja jestem spokojnym człowiekiem. Jak się kibole leją to chuj, jak się laski tłuką to chuj, jak jest solówa to chuj, jak ja tłukę się na matach i ringach to chuj... Ale jak widzę, jak gość który coś tam ogarnia sporty/sztuki walki tłucze takiego leszczyka to krew mi się gotuje. Oby cwaniaczek trafił na kogoś kto go szybko wyśle na wózek...
Zgłoś
kam332 2013-09-30, 21:43
do gazu takich tylko
Zgłoś
S................i 2013-10-01, 1:30 1
I Herkules dupa, kiedy wrogów kupa!
Zgłoś
Sengrod 2013-10-01, 11:26
W Krakowie na rynku co weekend takie akcje.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem