📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jakby jeszcze poprosił to by się sami zakuli w kajdanki.
Postęp w Anglii?!?
To pewnie scena odgrywana na potrzeby jakiegoś nowo kręconego filmu. Niemożliwe, że taka sytuacja rozegrała się w wolnej od wszelkich niebezpieczeństw postępowej Anglii
Dlaczego oni tak łatwo nie radzą sobie z czarnymi.
Czemu nitkt tak zrobił z tym Margotkiem czy jak ten tęczowy pajac się karze nazywać ?
Ideowiec z małego miasteczka. Gdyby to było w Londynie to ciapata kurwa miasta wyjebałaby go z roboty.
mirkselv2 napisał/a:
Niemożliwe, że taka sytuacja rozegrała się w wolnej od wszelkich niebezpieczeństw postępowej Anglii
pierdolisz dla samego pierdolenia? Brytyjczycy doskonale zdają sobie sprawę , że ich kraj nie należy do najbezpieczniejszych na świecie. W końcu to kraj , który ma problem z atakami terrorystycznymi od lat 30 ubiegłego wieku. Brytyjczycy wydają fortunę na inwigilację środowisk islamskich , tysiące policjantów i agentów codziennie monitoruje nie tylko każdego islamskiego radykała, ale i potencjalnego gówniaka podatnego na radykalizację i każdego kto przylatuje z podejrzanych krajów. Byłeś kiedyś w Londynie? Policja wystawia znaki ostrzegawcze o kieszonkowcach , o zwiększonym prawdopodobieństwie rabunku itp. Londyńczyk zdaje sobie sprawę, że może wejdzie do metra, ale może z niego nie wyjdzie cały. Także nie wiem gdzie ty się chowałeś, gdzie chodziłeś do szkoły , ale nie masz żadnego pojęcia o Brytyjczykach i najwyraźniej o geopolityce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów