📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zupełnie jak w przeciętnej szkole w USA. Co tydzień ?
Czy mi się wydaje, czy po strzałach kamerzysty nie powstają nowe "dziurki" w ofiarach?
On ma ślepaki czy coś?
On ma ślepaki czy coś?
Reklama butów Nike dobra, szybkie spierdalanie z miejsca zdarzenia.
sadeczek napisał/a:
Czy mi się wydaje, czy po strzałach kamerzysty nie powstają nowe "dziurki" w ofiarach?
On ma ślepaki czy coś?
Używa pocisków pełnopłaszczowych (FMJ), która się nie rozpryskują przy kontakcie z przeszkodą tak jak tzw. hollow-point. Ciężej zauważyć otwór wlotowy przy FMJ, a jak ktoś nagrywa tosterem, to tym bardziej.
Wideo dla poglądu.
po takie filmiki wchodzę na tą stronę
kryptonowa_laska napisał/a:
Używa pocisków pełnopłaszczowych (FMJ), która się nie rozpryskują przy kontakcie z przeszkodą tak jak tzw. hollow-point. Ciężej zauważyć otwór wlotowy przy FMJ, a jak ktoś nagrywa tosterem, to tym bardziej.
Wideo dla poglądu.
dzięki - sadol uczy, sadol bawi. Czegoś nowego się właśnie nauczyłem
Choć spodziewałbym się nawet na takim nagraniu zobaczyć czerwoną kropkę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów