Dziewczynka z talentem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rosja.
Tam nawet małe dziewczyny napierdalają się jak Adamek.
Tam nawet małe dziewczyny napierdalają się jak Adamek.
miałem wrażenie, że te biedne dziecko w pewnym momencie połamie sobie nadgarstki
chuj, ze jak wali w to drzewo to nadgarstki ma wygiete w dol, jeden mocniejszy strzal i rasia do gipsu :d
Dziewczyna na filmie nie uderza w drzewo.Ona dotyka tylko drzewa lub zatrzymuje rękę przed drzewem.Czasami uderzy w drzewo,ale nie robi tego specjalnie.Jak ćwiczysz na gołych rękach,to robisz to na sucho-Jak dziewczyna na filmie.Ona po prostu ćwiczy swoją technikę.
Moze szybko uderzać ale lepiej zeby szybko uniki robila bo dostanie raz w ryja i spadnie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów