📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Mnie to wygląda na zjazd ale może mi internet działa odwrotnie.
Ale się spuścił. Tylko liny mu zabrakło.
Czemu taki ogrom nagrań z takimi ekstremalnymi rzeczami jak skoki, samobójstwa pochodzi zza naszej wschodniej granicy. Co oni mają dofinansowanie do samobójstw? U nas "500+" a u nich program "Z bloku fruuu"?
Lobo24 napisał/a:
Czemu taki ogrom nagrań z takimi ekstremalnymi rzeczami jak skoki, samobójstwa pochodzi zza naszej wschodniej granicy. Co oni mają dofinansowanie do samobójstw? U nas "500+" a u nich program "Z bloku fruuu"?
Bo tam taki sam dobrobyt i beztroskie życie jak w Polsce.
Moim zdaniem jest szansa, że przeżył
Chyba ciepło mu się zrobiło w rączki
Stołndzisz napisał/a:
Moim zdaniem jest szansa, że przeżył
Oczywiście, że jest. Tylko w chuj niewielka.
Masz odpowiedź w opisie.
Alkoholizm. U nas tak źle na pewno nie jest.
To na Ukrainie pracują na budowach ukraińcy ???
Pijany ukrainiec Masło Maślane...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów