📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oczywiście całe otoczenie zapatrzone w okna...podziwiają widoki metra... każdy odwraca głowę
Podobno zapropponował, żeby pożyczyć pieniądze od UE i poprosic ich, żeby wprowadzili standardy marksistowskie w Singapurze, bo za szybko się rozwija, co zagraża pozycji gospodarki Niemiec i Francji.
Zabawne, ze ty przed ekranem widząc tylko kawałek sytuacji wiesz lepiej co ludzie którzy byli tam na prawdę powinni zrobić. Czyżbyś przypadkiem był socjalistą?
stary_piernik napisał/a:
oczywiście całe otoczenie zapatrzone w okna...podziwiają widoki metra... każdy odwraca głowę
Zabawne, ze ty przed ekranem widząc tylko kawałek sytuacji wiesz lepiej co ludzie którzy byli tam na prawdę powinni zrobić. Czyżbyś przypadkiem był socjalistą?
stary_piernik napisał/a:
Co mają zrobić? Zgrywać bohatera i skończyć z pociętymi flakami? Jeśli zawiadomili operatora metra i odpowiednie służby, to pozostaje im tylko zadbać o własne bezpieczeństwo.
Elektro-Mech napisał/a:
Co mają zrobić? Zgrywać bohatera i skończyć z pociętymi flakami? Jeśli zawiadomili operatora metra i odpowiednie służby, to pozostaje im tylko zadbać o własne bezpieczeństwo.
czym niby pocięte, czapką z daszkiem?
PyskatySkurwiel napisał/a:
czym niby pocięte, czapką z daszkiem?
Czarna zaraza może mieć sprężynę w kieszeni jak zrobi mu się za trudno to wyciągnie. Ale kto wie
Rozumiem uderzyć podnoszącego się przeciwnika. Czy bić leżącego jak sięga po pałkę, nóż czy gnata. Ale takiego co już nie stwarza zagrożenia? Czarni to chyba w genach mają bić bezbronnego, chowającego siei ewidentnie już pokonanego i bezbronnego. Jak okładanie trupa deską w dzikich krajach
Czarnuch to czarnuch obojętnie gdzie mieszka. To jak karaluchy. Rozpełzły się po świecie i trudno wytępić.
W Singapurze jak widzę też Black Lives Matters, ależ ja się kurwa cieszę że mieszkam w tym zaścianku, polin, królestwie Matki Boskiej, czy jak tam zwał. Jacy by wedle wszystkich Polacy nie byli "najgorsi i chujowi", to cieszę się że mieszkam między nimi, ba że nawet jestem jednym z nich. Ależ się kurwa cieszę że u nas taki uprzywilejowany koleżka obudziłby się jak nie bez życia czy sprawnych kończyn, to chociaż bez zębów.
DzidaZawodnik napisał/a:
Podobno zapropponował, żeby pożyczyć pieniądze od UE i poprosic ich, żeby wprowadzili standardy marksistowskie w Singapurze, bo za szybko się rozwija, co zagraża pozycji gospodarki Niemiec i Francji.
Kurwa, to takie polskie. Zamiast wziąć się w garść i zacząć coś robić, to lepiej siedzieć i narzekać jak pizda, że Niemcy i Francuzi mają lepiej, bo nie mieli komuny i teraz nam jeszcze robią pod górkę.
Jakbyście kurwa mieli mózgi, to dawno byłoby już lepiej. Ale po co, skoro kurwa głosujecie ciągle na te same jebane zacofane partie złodziei i komuchów, i myślicie, że coś się zmieni. Niemcy i Francuzi kurwa są winni, że Obajtek i inne cwele mają majątki na kilkaset milionów <japierdole>
ale go skatował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów