Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale to było piękne! <3 Nie spodziewałem się że pieski zareagują na takie zgłoszenie - teraz będę już wiedział. Jebać śmieciarzy
Pieski zareagowały na to zgłoszenie bo zgłaszający to psia morda po pracy pewnie , żaden operator by tego nie przyjął jak byś zgłosił na 112 , kurwa niezła jazda , żeby kurwa za butelkę wzywać patrol który mógł by w tym czasie ratować czyjeś życie..... ten kraj jest zjebany tak samo jak nasze społeczeństwo.
Nie wiem jak trzeba miec nudne i zjebane życie, żeby dzwonić na policje, z takim gownem. Później jechać za typem i zmarnować kolejne godziny słonecznego dnia. I jeszcze się tym chwalić na sadolu
Przecież większy ślad węglowy zrobił ten radiowóz, który pewnie dobre 30 minut stał odpalony i czekał na gościa, niż ta jebana butelka. Trzeba było ja wyrzucić i tyke
Bankowo wieczorami se to puszczasz i brandzlujesz się przy tym
Tydzień temu takiego zjeba zatrzymałem na drodze. Po pewnych argumentach zapierdalał po swoją tacke od kaszanki. Nudne życie to ty masz parchu. Jak lubisz żyć w chlewie to z niego nie wychodź.
Nie wiem jak trzeba miec nudne i zjebane życie, żeby dzwonić na policje, z takim gownem. Później jechać za typem i zmarnować kolejne godziny słonecznego dnia. I jeszcze się tym chwalić na sadolu
Przecież większy ślad węglowy zrobił ten radiowóz, który pewnie dobre 30 minut stał odpalony i czekał na gościa, niż ta jebana butelka. Trzeba było ja wyrzucić i tyke
Urodziłeś się tępy czy brałeś korepetycje?
jest zdegenerowaną skończoną kurwą glajdą.
ja was starzy nie nauczyli Człowieczeństwa i życia w zgodzie z naturą, to dla was smiecie nie ma miejsca na planecie. u siebie domu możecie srać szczać gdzie wam się podoba, ale od środowiska naturalnego wypierdalać
niezły imbecyl z ciebie
Pieski zareagowały na to zgłoszenie bo zgłaszający to psia morda po pracy pewnie , żaden operator by tego nie przyjął jak byś zgłosił na 112 , kurwa niezła jazda , żeby kurwa za butelkę wzywać patrol który mógł by w tym czasie ratować czyjeś życie..... ten kraj jest zjebany tak samo jak nasze społeczeństwo.
jakby w tym czasie patrol ratował czyjeś życie to dyspozytor nie przyjąłby zgłoszenia - proste.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów