Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież większy ślad węglowy zrobił ten radiowóz, który pewnie dobre 30 minut stał odpalony i czekał na gościa, niż ta jebana butelka. Trzeba było ja wyrzucić i tyke
Bankowo wieczorami se to puszczasz i brandzlujesz się przy tym
Nie wiem jak trzeba miec nudne i zjebane życie, żeby dzwonić na policje, z takim gownem. Później jechać za typem i zmarnować kolejne godziny słonecznego dnia. I jeszcze się tym chwalić na sadolu
Przecież większy ślad węglowy zrobił ten radiowóz, który pewnie dobre 30 minut stał odpalony i czekał na gościa, niż ta jebana butelka. Trzeba było ja wyrzucić i tyke
przecież tu nie chodzi o ślad węglowy debilu tylko o wymierzenie kary. Nie każdy jest taki inteligent żeby typa wyciągać na środku krętej drogi w górskim lesie,. ale jak masz problem poskładać fakty to nie mamy o czym więcej pisać.
Nie wiem jak trzeba miec nudne i zjebane życie, żeby dzwonić na policje, z takim gownem. Później jechać za typem i zmarnować kolejne godziny słonecznego dnia. I jeszcze się tym chwalić na sadolu
Po tobie śmieciarzu muszę w lesie zbierać opakowania z Maczka, bo Twa indyjska natura odziedziczona po przodkach cyganach ,wyłazi z ciebie parchu. Ale w autku masz czysto, zawsze odkurzone i wunderbaum wisi.
W imię zasad skurwysynu.
Co za jebana w dupę konfitura i do tego pierdolony pedał o czym świadczy rower przyczepioney z tyłu
Jak kiedyś dorośniesz to będziesz myślał trochę inaczej.
W imię zasad skurwysynu.
Żaden z tych ideologów-ekologów, co skrytykowali użytownika, który stwierdził, że bez sensu dzwonić na psy z czymś takim, nie zdzwoniłby na psy, bo to przecież głupie i bez sensu
Wyciąganie wniosków, że osoba która pisze, że to bez sensu jest od razy śmieciarzem, jest idiotyczne i równie bez sensu
Jak kiedyś dorośniesz to będziesz myślał trochę inaczej.
Mógłbyś do mnie tato mówić ,tyle razy twoją starą ruchałem
Co za jebana w dupę konfitura i do tego pierdolony pedał o czym świadczy rower przyczepioney z tyłu
morda śmieciarzu, to że żyjesz zapewne jak hindus w syfie nie oznacza że cywilizowanie ludzie mają cię tolerować
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów