Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
morda śmieciarzu, to że żyjesz zapewne jak hindus w syfie nie oznacza że cywilizowanie ludzie mają cię tolerować
Smieciarz to cię miękkim chujem zrobił po pijaku
Nie wiem jak trzeba miec nudne i zjebane życie, żeby...
...żeby nie chcieć żyć w chlewie, w jakim żyjesz ty?
No to wystarczy być normalnym, czego ci z całego serca życzymy.
Konfident pierdolony , co innego jak by ktoś mówił wyrzucił jakieś odpady w dużej ilości czy cos podobnego a tak to chuj ci w mordę kurwo dziwko szmato pierdolona w dupę jebana ,znów melisę muszę wypic
Haha nie spodziewałem się za na tak prostym temacie tylu debili wypłynie xD
[ Dodano 2024-06-07, 09:36 ]
Żaden z tych ideologów-ekologów, co skrytykowali użytownika, który stwierdził, że bez sensu dzwonić na psy z czymś takim, nie zdzwoniłby na psy, bo to przecież głupie i bez sensu
Wyciąganie wniosków, że osoba która pisze, że to bez sensu jest od razy śmieciarzem, jest idiotyczne i równie bez sensu
Co ty pierdolisz kretynie ?
[ Dodano 2024-06-07, 09:41 ]
Smieciarz to cię miękkim chujem zrobił po pijaku
Poziom twojej elokwencji sięga szczytów kultury osobistej bohatera z filmu. nie mamy więc o czym pisać durniu.
Po tobie śmieciarzu muszę w lesie zbierać opakowania z Maczka, bo Twa indyjska natura odziedziczona po przodkach cyganach ,wyłazi z ciebie parchu. Ale w autku masz czysto, zawsze odkurzone i wunderbaum wisi.
Brzydzę się śmieciarzami ale jeszcze bardziej brzydzę podpierdalaczami na psy. Zjebany był gość który wyjebał butelkę ale jeszcze bardziej zjebany jest ten który zadzwonił. Zwykle obicie mordy obu, by mnie zadowoliło. Nic poza tym.
Dziadek - w czasie okupacji donosił na żydów.
Matka z Ojcem - w PRL donosili na opozycjonistów
Synek - dokumentuje rodową tradycję na na nagraniach z kamerki samochodowej którą w 99.9% użytkują parówy i drogowi konfidenci
Stary naprawdę pierwsza postawa godna naśladowania ale kurwa...........co Ci siedzi pod tym deklem żeby pruć się na psy i czerpać z tego przyjemność ?
Co za jebana w dupę konfitura i do tego pierdolony pedał o czym świadczy rower przyczepioney z tyłu
Świadczy, że we łbie masz spleśniały sznurek trzymający uszy. Nic więcej tam nie ma.
Jak już mu się chciało za nim jechać, to mógł go dognić i wrzucić mu tę butelkę do auta i trochę poszarpać kierowcą, ale dzwonić na policję w takiej sprawie, koniec świata.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów