📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do krawężnika było tak blisko, do sotatniej chwili liczyłem że jebnie tym pustym saganem.
Daje małe piwko.
Daje małe piwko.
za czarnego leżącego na asfalcie zawsze piwko.
Filmik z bijącymi się Murzynami bez skakania po głowie... Czuje jakiś niedosyt ale za okrzyki godowe i "Oł szit, oł szit, oł szit!" dam małe piwko
I typowa klasyka gatunku 2 sie kłóci i z tłumu wyrawa sie trzecia osoba co wali z partyzanta mały i honorowe ustawki wybierz jedno
małpy*
małpy*
Kurwa, ostrzegaj, że małpy drą pizdy i ludziom może to przeszkadzać.
No ale do laski startować z sucker punchem, gdzieś z boku, to już wstyd. Rozumiem, jak przeciwnik 2x większy. A ona i tak wstała i się tylko otrzepała, więc cios pizdowaty musiał być nieziemsko.
robsonx79 napisał/a:
No ale do laski startować z sucker punchem, gdzieś z boku, to już wstyd. Rozumiem, jak przeciwnik 2x większy. A ona i tak wstała i się tylko otrzepała, więc cios pizdowaty musiał być nieziemsko.
Gdyby nie cios z nienacka, to ta czarna małpia pizda najebała by te białe męskie chucherko. Napierdalać te czarne małpy, jeśli fikają, nie patrzeć, czy honorowo i tyle w temacie.
prosze zawsze zaznaczyc w opisie małpie krzyki zeby spokojni sciszyc glos
TRQPL napisał/a:
Do krawężnika było tak blisko, do sotatniej chwili liczyłem że jebnie tym pustym saganem.
Daje małe piwko.
Dokładnie można rzec o malpi kłak
Quassar napisał/a:
I typowa klasyka gatunku 2 sie kłóci i z tłumu wyrawa sie trzecia osoba co wali z partyzanta mały i honorowe ustawki wybierz jedno
małpy*
Honorowo... ja pierdolę! Skończ może 10 lat, co? Honorowo to możesz się napierdalać w szachy a w fizycznej walce zawsze chodziło o tym by przechytrzyć przeciwnika, wykorzystać każdą nadażającą się okazję i jego słabość. Tak jest kurwa od zarania dziejów i tak będzie do końca ludzkości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów