Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

trabant jest lekki, mozna wsadzic do niego silnik z golfa II (nie pamietam juz dokladnie) i pop🤬lac ostro (jechalem kiedys takim
)
Z Polo wchodziły, nawet produkowali je z tymi silnikami.
Przecież to nie ja więc raczej wątpię. Z resztą c🤬j wie gdzie to było nagrywane więc zawsze można powiedzieć że to u gebelsa i wyj🤬eTeraz tylko czekać aż policja dojebie ciebie i kierowcę trabanta za przekroczenie prędkości.

Po za tym gratuluje kurna jechać 170km/h i trzymać kierownicę jedną ręką i kamerkę przed oczami.
A w czym ty widzisz problem przy takiej prędkości na takiej drodze?

Kręcenie ręką obok kierownicy ze wspomaganiem przy prędkości nawet 100km/h mogłoby się skończyć nie najlepiej, a nawet na hardzie, a co dopiero przy 170km/h. Np. w moim autku wystarczy o dwa centymetry odchylić kierownicę aby zmienić pas przy 100km/h, wspomaganie już lekko siada ale jednym palcem da się nadal kręcić kierownicą (w sensie na parkingu). Przy 100km/h+ obie ręce powinny być na kierownicy
@up nie masz prawka, zgadza się?
![]()
Kręcenie ręką obok kierownicy ze wspomaganiem przy prędkości nawet 100km/h mogłoby się skończyć nie najlepiej, a nawet na hardzie, a co dopiero przy 170km/h. Np. w moim autku wystarczy o dwa centymetry odchylić kierownicę aby zmienić pas przy 100km/h, wspomaganie już lekko siada ale jednym palcem da się nadal kręcić kierownicą (w sensie na parkingu). Przy 100km/h+ obie ręce powinny być na kierownicy
Pochwal się jaki masz samochód i z którego roku. Sprawne samochody nawet przy 200 km/h trzymają tor jazdy i możesz trzymać kierownicę jednym palcem. Jak strzeli Ci opona to i dwoma rękami nie utrzymasz

@up nie masz prawka, zgadza się?
![]()
Po tym co piszesz to twierdzę że to Ty nie masz prawka. Obie ręce na kierownicy...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie