📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szukacie w tej pionizacji sensu, dziwicie się, macie bekę, a wyjaśnienie jest prozaiczne: koleś za free cycki wymacał.
Spieszyła się na autobus ale na czerwonym nie wbiegła.
Geraldinio napisał/a:
Szukacie w tej pionizacji sensu, dziwicie się, macie bekę, a wyjaśnienie jest prozaiczne: koleś za free cycki wymacał.
I to póki jeszcze ciepła...
Dobry podkład muzyczny.
Nie chodzi o ratowanie zdrowia, czy życia poszkodowanej, ono dbają o to, by nie wstrzymywać ruchu drogowego.
Patrzycie się na głowę jak runęła to tak przypierdolila że jej głowa prawie się oderwała od ciała!!!
co oni kurwa z tą pionizacja mają? chyba ze taki obowiązek wprowadza ich NFZ, ten co ustoi po wypadku rokuje i jest zabierany a taki co nie ustoi to już tylko do Gangesu. Kazdy ma swój sposób na triaż .
najgorsi są idioci którzy na siłę chcą postawić człowieka który stracił przytomność i ciągają go jak szmate uszkadzając kręgosłup i inne narządy w nadziei że powinien stać sztywno wtedy nic mu nie będzie no kurwa ludzie trochę logiki... Sam byłem przy sytucji gdzie gość na imprezie opierał się o samochód wyprostowaną ręka i nie ruszając sie z miejsca po chwili rozmowy postanowił oprzeć sie o tego samego busa łokciem, tak sie oparł że wyjebał w tego busa potylicą i padł na glebe nieprzytomni, tamci też zawiani zaczeli go ciągać za ręce ej wstawaj co Ty? -nie ciągajcie go zaraz wstanie połóżcie go na boku i zaraz sie obudzi, gość wstaje zdziwiony z pytaniem kto mu wyjebał, no niestety Ty sam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów