Jak najszybciej można dostać się na Wawel? Samolotem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Chyba czym gimbusie
@amf09
Ten kawał był bardzo popularny 10.04.2010
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Ten kawał był bardzo popularny 10.04.2010
@papryka - jeden chuj, "jak" jest tutaj też jak najbardziej na miejscu;
@Mr.Drwalu - dziesiątego to jeszcze nikt normalny nie myślał o pochówku na Wawelu.
@Mr.Drwalu - dziesiątego to jeszcze nikt normalny nie myślał o pochówku na Wawelu.
@amf to ciekawe że w Twoich tematach jest wchuj komentarzy napisanych przez ciebie... przeważnie krytykujących krytyków... masz kompleks małego chujka??
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@up
jesteś hardkorem !
jesteś hardkorem !
Śmieszy to kogoś? Po chuj to na głównej jest? Osobiście rzygam już katastrofą smoleńską i całym tym bajzlem z niej wynikającym.
@amf09
Widzimy, że kozak z Ciebie niesamowity, pewnie jesteś mistrzem ciętej riposty albo coś w tym stylu.
Należy skończyć legendarnym, i jakże szacownym powiedzeniem, które słyszałeś już nie raz... WYPIERDALAJ DO SUCHARÓW!
@amf09
Widzimy, że kozak z Ciebie niesamowity, pewnie jesteś mistrzem ciętej riposty albo coś w tym stylu.
Należy skończyć legendarnym, i jakże szacownym powiedzeniem, które słyszałeś już nie raz... WYPIERDALAJ DO SUCHARÓW!
@amf09
Blisko 100 piwek nie jest przypadkowe. Weź na luz bo Ci żyłka pęknie
1986kuba napisał/a:
Blisko 100 piwek nie jest przypadkowe. Weź na luz bo Ci żyłka pęknie
Około 80% osób, które postawiły piwo w tym temacie nie ma skończonych 20 lat, więc jak widać poza gimbusami nikt normalny się już z tego nie śmieje.
Pabliell napisał/a:
Około 80% osób, które postawiły piwo w tym temacie nie ma skończonych 20 lat, więc jak widać poza gimbusami nikt normalny się już z tego nie śmieje.
och wybacz, panie wielce dorosły
A tak poważnie to:
Szybki rzut oka na osoby, które postawiły piwo i widać, że najczęściej są to roczniki 1990-1991, nierzadko także starsze osoby. Więc uprawiać swoją demagogię gdzie indziej
No to skrytykuję krytyków w następujący sposób: po prostu umiem odpowiadać na zarzuty a nie chowam się stulony w kącie dlatego, że ktoś mi pociśnie.
@Pabliell - haha, pierwsze co pomyślałem jak przeczytałem Twojego posta to to, że pewnie właśnie skończyłeś 21 lat no i jak widać się nie myliłem
@1986kuba - nie lepiej, bo wtedy od razu się rzuca w oczy puenta
@Pabliell - haha, pierwsze co pomyślałem jak przeczytałem Twojego posta to to, że pewnie właśnie skończyłeś 21 lat no i jak widać się nie myliłem
@1986kuba - nie lepiej, bo wtedy od razu się rzuca w oczy puenta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów