📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ja uwazam ze takich ofiar koronowitusa jest duzo. wszyscy siedzimy w domach i nam odpierdala ,niektorym odpierdala tak bardzo zei zaczynajaja brac sie za takie rzeczy za ktore by sie nigdy nie chwycili gdyby nie siedzieli w domach.
Kły wyjebane hehehhh . co za kurwa dzban
dirty_pig napisał/a:
ja uwazam ze takich ofiar koronowitusa jest duzo. wszyscy siedzimy w domach i nam odpierdala ,niektorym odpierdala tak bardzo zei zaczynajaja brac sie za takie rzeczy za ktore by sie nigdy nie chwycili gdyby nie siedzieli w domach.
Nie wszyscy siedzą w domach. Ja na brak pracy nie narzekam i po pracy też mi się jakoś nie nudzi. Nawet brakuje mi czasu aby ogarniać forum.
luja27 napisał/a:
No dobry debil w rurkach
Spodnie to on akurat ma w miarę normalne. Bardziej o wyposażenie czaszki bym się niepokoił, no ale braki w tym obszarze to coraz bardziej rozpowszechniona przypadłość.
A na chuj on po domu w czapce chodzi?
EdmundKemper napisał/a:
A na chuj on po domu w czapce chodzi?
żeby mu resztki myśli nie wyparowały w kosmos
~Angel napisał/a:
Nie wszyscy siedzą w domach. Ja na brak pracy nie narzekam i po pracy też mi się jakoś nie nudzi. Nawet brakuje mi czasu aby ogarniać forum.
Grabarz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów