Zdrowy rozsądek kurwa bo tam to nie zabawy z nimi.
Pomijając moje inwalidztwo to nawet jakbym był kurwa mistrzem MMA to w usa bym się bał do nieudomowionego murzyna wyskakiwać na drodze. Zwyczajnie w świecie bym się bał, że zaraz wyciągnie gnata i zrobi ze mnie durszlak albo wyskoczy kurwa chuj wie skąd pół jego stadnego plemienia i będą skakać po łbie aż zostanie dżem.
Pierdolisz
Pomijając moje inwalidztwo to nawet jakbym był kurwa mistrzem MMA to w usa bym się bał do nieudomowionego murzyna wyskakiwać na drodze. Zwyczajnie w świecie bym się bał, że zaraz wyciągnie gnata i zrobi ze mnie durszlak albo wyskoczy kurwa chuj wie skąd pół jego stadnego plemienia i będą skakać po łbie aż zostanie dżem.
Zdrowy rozsądek to akurat wykazał tu murzyn. Bedac takim karłem jak ten typ będąc w każdym zakamarku świata głupota jest wyskakiwać z problemem do chlopa 2x większego z kijem bambusowym. Do tego nie potrzeba usa. A ze siedzisz w polskiej piwnicy naogladasz się murzynlandi to wszystkiego się boisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów