GPS w mankomacie. Nie wiem jak w Stanach Zjednoczonych Afryki, ale u nas jakakolwiek próba otworzenia mankomatu powoduje zabarwienie szmalu
Debile.
GPS w mankomacie. Nie wiem jak w Stanach Zjednoczonych Afryki, ale u nas jakakolwiek próba otworzenia mankomatu powoduje zabarwienie szmalu
To są debile.Oczywiście nie wszyscy murzyni to debile ale spora ich część i owszem. Możesz mówić tłumaczyć a on dalej kali brać dobrze kalem zabrać źle. Kali bić dobrze kalego bić źle.itd...To że część z nich potrafi jeździć autem cały czas mnie zastanawia. Swoje spostrzeżenia opieram na obserwacji. Niestety mieszkałem i pracowałem z czarnymi. Dziękuję nigdy więcej. IQ na poziomie 70 to tylko wybitne jednoski
To są debile.Oczywiście nie wszyscy murzyni to debile ale spora ich część i owszem. Możesz mówić tłumaczyć a on dalej kali brać dobrze kalem zabrać źle. Kali bić dobrze kalego bić źle.itd...To że część z nich potrafi jeździć autem cały czas mnie zastanawia. Swoje spostrzeżenia opieram na obserwacji. Niestety mieszkałem i pracowałem z czarnymi. Dziękuję nigdy więcej. IQ na poziomie 70 to tylko wybitne jednoski
Tylko mądre jednostki nie dały się złapać w siatkę.
Lewacka Europa ma już rozwiązanie tych problemów.
Nie, nie jest to strzelanie do małp. Zamiast tego usuną wszystkie bankomaty, żeby ich małpy nie kradły.
Debile.
I co z tego ?
Policja nie pojedzie w środek murzyńskiej dzielnicy w obawie przed wpierdolem i ostrzałem.
A banknoty i tak wejdą w obieg na czarnej dzielni, lub te które za bardzo się nie zafarbują zostaną wykorzystane.
Po prostu muszą zamiast 1 bankomatu dla 10 000$ zysku upierdolić 10 .
Debile.
Ktoś w końcu musi podtrzymywać statystyki w ciupie.
W Polsce żaden bakomat nie ma GPS ani barwienia banknotów. W moim rewirze wyjęli około 10-ciu bankomatów i przepadły beż śladu. Podejrzewamy obcokrajow...
od 2019 mają wszystkie już nie mówiąc już o modułach GPS kaset
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów