Uzbrojony gang motocyklowy w Nowym Jorku wyjaśnia jak nieekologiczna jest jazda autem i doradza przesiadkę na rower konfiskując przy tym auto.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Był też filmik tutaj,jak też czarnuchy zajebali auto na wyrwę.
Ale poszło nie po ich myśli,było w manualu.
Ale poszło nie po ich myśli,było w manualu.
Tam każdy powinien mieć prawo do zabicia bambusa w każdej mozliwej chwili... Nawet z nudów
Blady-34 napisał/a:
Panie Jesse... Po częstotliwości wrzut widzę że ktoś tu walczy o wygryzienie helmana xdd I zajebiście, wrzutki zajebiste i zajebiście dużo, żadnych pedałów, ciot. Propsy.
Zwolnili mnie z roboty A tak serio to nikogo nie chcę wygryźć i nie walczę o złote kalesony - po prostu mi się nudzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów