18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fakerę 2011-10-02, 12:47
Jaka oszczędność czasu dla służb ratowniczych
Zgłoś
Robster 2011-10-02, 15:44
Czeski, to piękny język
Zgłoś
koniu 2011-10-02, 22:54
@up
fakt, ale co czeski ma wspólnego z tym tematem?
Zgłoś
tomsson 2011-10-03, 15:40
Kiedyś Adam pokazał to Ewie, a ta nie chciała mu dać zamoczyć bo powiedziała, że to stare.

Jak dla mnie ewidentna wina Policji czy innej służby, która postawiła tam radar. Gdyby postawili 200 m dalej a nie tuż za zakrętem nic by się nie stało.
Zgłoś
Wojna:) 2011-10-03, 15:48
4 sekunda rozwala system- nieźle ich tam zakręciło...
Zgłoś
astex_fi 2011-10-03, 16:29
tyle, że auto szło już bokiem jeszcze przed błyskiem.
Zgłoś
borisklinga 2011-10-03, 17:15
jeszcze gdy nie mialem internetu, slyszalem ze w sieci juz ten filmik chodził
Zgłoś
~Angel 2011-10-03, 17:58
borisklinga napisał/a:

jeszcze gdy nie mialem internetu, slyszalem ze w sieci juz ten filmik chodził

Powinieneś świętować bo dzisiaj mija tydzień jak masz internet.

Zgłoś
Kub 2011-10-03, 18:00
Jak sie wideo tak wycofalo, myslalem ze cos jeszcze wyjebalo, a tu nie.
Zgłoś
lesiot 2011-10-03, 18:53 1
tomsson napisał/a:

Jak dla mnie ewidentna wina Policji czy innej służby, która postawiła tam radar. Gdyby postawili 200 m dalej a nie tuż za zakrętem nic by się nie stało.

Nie no pewnie bystrzacho... bo po minięciu zakrętu to się zwyczajowo zwalnia, a nie przed przecież. Mam nadzieję, że nikt Ci do tej pory nie dał prawa jazdy i nikt nie da, a jak już masz to głęboko schowaj i nie używaj, dla własnego bezpieczeństwa.
Jakby kierowca jechał z rozsądną prędkością, to by nie było żadnego problemu (lekkie hamowanie), jakby jechał bystry kierowca z dużo za dużą prędkością, to będąc już w zakręcie na widok radaru nie wciskałby hamulca do oporu ze skręconą kierownicą.
Wolał cholernie ryzykowny manewr (dostawczakiem ze sporo wyżej ulokowanym środkiem ciężkości niż w osobówce) w 99% wypadków kończący się poślizgiem, zamiast mandatu.
Zdecydowanie kierowca nie zawinił i z pewnością dostał uniewinnienie od samej kostuchy.
Zgłoś
tomsson 2011-10-03, 21:09
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
S................i 2011-10-03, 22:48
tomsson napisał/a:

@lesiot

Tak, panie mistrzu kierownicy, zawsze jesteś trzeźwy umysłem, zawsze nie robisz nic pochopnie. To, że wiesz o tym nie znaczy, że będziesz tego przestrzegał. Wiesz co to jest implus? Podejrzewam, że kierowca tego busa też o tym wiedział jak auto się zachowa, lecz pewnie nie spodziewał się tam radaru.

Gdyby dali radar przed zakrętem to już by z taką prędkością na pewno nie wszedł. Pewnie jesteś fanatykiem pisu i wierzysz, że radary są dla bezpieczeństwa, a straż miejska wystawiając śmietniki w absurdalnych miejscach dba o spokój żółwi błotnych. Pozdrawiam z Polski.

Zresztą rozmowa z Tobą nie ma sensu. Spierdalaj.

Czy to nie dziwne, że takich odpowiedzi dotyczących ruchu drogowego, najczęściej udzielają Ci, którzy mają bardzo małe doświadczenie na drodze i płytka wyobraźnię. "Bo Panie policjancie, to drzewo samo na mnie wjechało! Mamoooo!"
Zgłoś
hedd 2011-10-04, 9:33
Co za mózgi Jaki fotoradar? Gdzie? Ten w 10, 23, 24 i 29 sekundzie? A nie przyszło wam do głowy, że to efekt przy montażu materiału?

Swoją drogą, zakręt też wykurwisty...
Zgłoś
Azazel91 2011-10-04, 11:19 1
btw radar ma flash na podczerwień, nie zobaczycie tego. Na dowód weźcie kamerę w telefonie, przystawcie do diody z przodu pilota od tv i w ciemnym pomieszczeniu wciskajcie przyciski na pilocie, co widać w kamerze?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem