Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak dla mnie ewidentna wina Policji czy innej służby, która postawiła tam radar. Gdyby postawili 200 m dalej a nie tuż za zakrętem nic by się nie stało.
jeszcze gdy nie mialem internetu, slyszalem ze w sieci juz ten filmik chodził
Powinieneś świętować bo dzisiaj mija tydzień jak masz internet.
Nie no pewnie bystrzacho... bo po minięciu zakrętu to się zwyczajowo zwalnia, a nie przed przecież. Mam nadzieję, że nikt Ci do tej pory nie dał prawa jazdy i nikt nie da, a jak już masz to głęboko schowaj i nie używaj, dla własnego bezpieczeństwa.
Jakby kierowca jechał z rozsądną prędkością, to by nie było żadnego problemu (lekkie hamowanie), jakby jechał bystry kierowca z dużo za dużą prędkością, to będąc już w zakręcie na widok radaru nie wciskałby hamulca do oporu ze skręconą kierownicą.
Wolał cholernie ryzykowny manewr (dostawczakiem ze sporo wyżej ulokowanym środkiem ciężkości niż w osobówce) w 99% wypadków kończący się poślizgiem, zamiast mandatu.
Zdecydowanie kierowca nie zawinił i z pewnością dostał uniewinnienie od samej kostuchy.
Czy to nie dziwne, że takich odpowiedzi dotyczących ruchu drogowego, najczęściej udzielają Ci, którzy mają bardzo małe doświadczenie na drodze i płytka wyobraźnię. "Bo Panie policjancie, to drzewo samo na mnie wjechało! Mamoooo!"@lesiot
Tak, panie mistrzu kierownicy, zawsze jesteś trzeźwy umysłem, zawsze nie robisz nic pochopnie. To, że wiesz o tym nie znaczy, że będziesz tego przestrzegał. Wiesz co to jest implus? Podejrzewam, że kierowca tego busa też o tym wiedział jak auto się zachowa, lecz pewnie nie spodziewał się tam radaru.
Gdyby dali radar przed zakrętem to już by z taką prędkością na pewno nie wszedł. Pewnie jesteś fanatykiem pisu i wierzysz, że radary są dla bezpieczeństwa, a straż miejska wystawiając śmietniki w absurdalnych miejscach dba o spokój żółwi błotnych. Pozdrawiam z Polski.
Zresztą rozmowa z Tobą nie ma sensu. Spierdalaj.
Swoją drogą, zakręt też wykurwisty...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów