Film wrzucam głównie w celach szerzenia przemocy drogowej wobec upośledzonych użytkowników sportowych ,,kolarek".
Trzymam kciuki, że w niedalekiej przyszłości zobaczymy autora w innym dziale naszego portalu
się odezwał szlachcic w pierwszym pokoleniu oderwany od furmanki
takich jak ty jest pełno, ciężko im zrozumieć, że żyją w społeczeństwie, że inni ludzie są wokół niech, ich środowiskiem naturalnym jest polna droga i puste pola wokół, jakakolwiek styczność z większym skupiskiem ludzi przerasta ich możliwości adaptacyjne... ale pracuj nad sobą, może kiedyś dasz radę jeździć bez bólu dupy po gminnej asfaltówce
Jadąc rowerem, krzywdę może zrobić jedynie sobie. A jeśli, hipotetycznie, jakaś baba z ryjem na szybie, wystraszyłaby się wyprzedzającego ją rowerzysty i zrobiła by jakiś głupi manewr, to trudno, to tylko potwierdzenie, że nie powinna siadać za kółko
Ty pierdolona umysłowa amebo jak przy prędkości kilkudziesięciu km na godzinę wpierdolisz się rowerem, w pieszego, krzywdę zrobisz też jemu, jak jebniesz w auto i wlecisz komuś z rowerem do kabiny to krzywdę zrobisz też jemu. Nawet jak ktoś nie odniesie obrażeń a rozwali tylko ciebie to będzie do końca życia miał wyrzuty sumienia że pozbawił życia człowieka, co prawda bezmózgiego śmiecia, ale zawsze człowieka przynajmniej z wyglądu. To też jest krzywda. Wszystkie twoje posty w tym wątku pokazują jak kurewsko wąskie masz horyzonty myślowe i jakim pierdolonym egoistą pozbawionym krzty empatii jesteś. Mam nadzieję że życie szybko zweryfikuje to jak bardzo pojebany jesteś, oby tylko bez krzywdy dla postronnych. Serdeczne pierdol się cwelu na pożegnanie.
Kochanek bandery będzie mnie nazywał cwelem oraz pierdoloną umysłowa amebą
I znów pokazujesz swą umysłową miałkość i ułomność, nie potrafisz się odnieść do tego co napisałem to wyskakujesz z jakimś kochankiem bandery. Nie misiaczku, nie oceniaj innych własną miarą, szkoda mi na ciebie czasu pajacu, także z mojej strony koniec.
To dobrze, że kończysz, bo przecież nie da się odnieść do jakichś pedalskich tekstów o empatii, czy potencjalnych ofiarach w pieszych, albo wyrzutach sumienia
Idąc twoim tokiem myślenia, gdyby ktos ci wjebal kose w żebra to bylaby to twoja wina, bo jesteś pierdolonym debilem i nie nosisz kewlara albo nie stać cie na bodyguardow xd Przecież prawo jest dla pierdolonych głupków, zabawne, ze wyzywasz ludzi od lewakow, a sam zachowujesz sie jak niedojebany 15 letni anarchista
Idąc moim tokiem rozumowania, sam noszę przy sobie nóź, bo gdy nie dam rady pięścią... nie pozwolę sobie zrobić krzywdy, bo dziecięce ideały i pierdoły o honorze weryfikuje życie
Dziękuję, pozdrawiam.
Hahaha szkoda czasu na takich kryptolewakow jak ty.
Dziekuje, nie pozdrawiam:)
Podziwiam wiarę tego człowieka w stan polskich dróg. Dla szosówki niewielka dziura/koleina oznacza często glebę, a dodaj do tego wyprzedzanie na łuku drogi to pozwala mieć nadzieję, że jeszcze tego pacjenta obejrzymy na hardzie