A teraz dla tych których to bawi, pomyślcie gdyby ta swinia osrala Waszą podłogę... To nawet zwierzęta potrafią nauczyć się na zewnątrz lub do kuwety... To jakiś jebany podludź jest
zara sam się zesrasz
A teraz dla tych których to bawi, pomyślcie gdyby ta swinia osrala Waszą podłogę... To nawet zwierzęta potrafią nauczyć się na zewnątrz lub do kuwety... To jakiś jebany podludź jest
Dobrze napisałeś. Nazywanie ludzi świniami to obraza dla zwierząt, bo zwierzęta nie srają do swojego gniazda/legowiska tylko mają specjalnie wyznaczone przez siebie miejsca. Tak samo sprawy seksualne...nie ruchają się samce z samcami czy samice z samicami. Tak samo samiec nie rucha swoich czy innych potomków. Gatunek ludzki to zakała tej planety.
Postaw się w jej sytuacji.
uu, uu. Kurwa ciśnie mnie w chuj,
nie mam gdzie się wysrać.
Czas się skończyŁ
Ssrasz w gacie, czy na podłogę?
Wybór należy do ciebie.
Dobrze napisałeś. Nazywanie ludzi świniami to obraza dla zwierząt, bo zwierzęta nie srają do swojego gniazda/legowiska tylko mają specjalnie wyznaczone przez siebie miejsca. Tak samo sprawy seksualne...nie ruchają się samce z samcami czy samice z samicami. Tak samo samiec nie rucha swoich czy innych potomków. Gatunek ludzki to zakała tej planety.
Co ty pierdolisz... pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierz%C4%85t to samo się tyczy kazirodztwa zwłaszcza u psów
Postaw się w jej sytuacji.
uu, uu. Kurwa ciśnie mnie w chuj,
nie mam gdzie się wysrać.
Czas się skończyŁ
Ssrasz w gacie, czy na podłogę?
Wybór należy do ciebie.
Sram do kwiotków. Lepiej urosną
Co ty pierdolisz... to samo się tyczy kazirodztwa zwłaszcza u psów
"Odnotowano je do tej pory u ponad 1500 żyjących na wolności gatunków, a zjawisko to dobrze udokumentowano u ponad pięciuset z nich[3][4][5]. W opiniach niektórych badaczy zwierząt, np. wśród żyraf czy bizonów zachowania homoseksualne są częstsze od heteroseksualnych"
Zjawisko dobrze udokumentowane u ponad 500 gatunków. Autorzy w oparciu o analizę 1,2 miliona gatunków z baz danych Catalogue of Life oraz World Register of Marine Species doszli do wniosku, że na Ziemi żyje 8,7 miliona gatunków. Podkreślają oni, że na odkrycie czeka aż 86% gatunków lądowych i 92% morskich. Wciąż odkrywamy nowe gatunki, w tempie około 6200 rocznie.
To jaki to jest kurwa % - te Twoje 500 gatunków? Nie chce mi się tego liczyć, ale stokrotnie mniejszy niż % osób nieheteronormatywnych w polsce - czyli jak powiedział Pan Janusz kiedyś mniej niż 2 %.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów