📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Na pierwszy rzut oka można powiedzieć, że akcja działa się w Polsce, ale gdy się przyjrzeć dokładniej to
nie widać chodnika zajebanego jebanymi autami - więc koronny dowód na to, że napad nie w Polsce!
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
nie widać chodnika zajebanego jebanymi autami - więc koronny dowód na to, że napad nie w Polsce!
W Rosji auta nie stoją na chodnikach, bo zablokowany byłby dodatkowy pas ruchu.
kolosasz napisał/a:
Na pierwszy rzut oka można powiedzieć, że akcja działa się w Polsce, ale gdy się przyjrzeć dokładniej to
Jaki nieudaczny troll - brak jakiegokolwiek oznakowania poziomego czy pionowego. Antypolskie zachowania tylko u totalnych zjebów.
Dla odmiany napad nie z Brazylii tylko z Ukrainy. Widać wulkanizacja pracuje profesjonalnie: po co wydawać kasę na drogi podnośnik skoro można użyć małego lewarka i zostawić auto na cegłach przed budynkiem.
Tego napadają, a wcześniej ktoś zajebał koła z merca, pewnie Sosnowiec
kolosasz napisał/a:
O kurwa jaki malkontent.
jak ciezko sie domyslic... agresorzy to zapewne znajomi jakies kasjerki, pracownicy... Glupia pizda dala cynk konkubentowi, ze szef zapierdala z torba wypchaną piniondzami... natasza szybko zostanie rozjabana w trakcie przesluchania i przyzna sie do winy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów