18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Szybki numerek
Fakerę • 2013-03-18, 11:15
Znalezienie partnerki na szybki numerek to dla mnie jak posmarowanie bułki masłem. Teoretycznie mogę użyć do tego karty kredytowej ale przecież znacznie prościej jest użyć noża.

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
hogg 2013-03-18, 15:38
W życiu nie widziałem, żeby ktoś bułkę smarował kartą kredytową albo jadł ziemniaki płytą CD.

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
wodzwioski 2013-03-18, 15:39 1
Zajebiste dawno się tak nie uśmiałem
Zgłoś
torro 2013-03-18, 15:51 1
Najprościej jest użyć ręki...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
k................z 2013-03-18, 16:01
Ma sens...
Zgłoś
łonder 2013-03-18, 16:03
Leszek Pękalski to Ty ?
Zgłoś
Alonso 2013-03-18, 16:22 2
Wstyd się przyznać, ale nie zrozumiałem.
Zgłoś
BeRu 2013-03-18, 16:24
up
Polecam dział Hard na nadrobienie zaległości z lekcji sadistica
Zgłoś
donwasyle 2013-03-18, 17:29
@jangawel

To, że na plebani ksiądz ciebie ładuje w dupsko nie usprawiedliwia od wrzucania czegoś co za chuja nie pasuje do tematu.
Zgłoś
jangawel 2013-03-18, 17:31
@donwasyle
a pierdolnąć ci kremówką? xD
Zgłoś
Pleso93 2013-03-18, 18:00 1
he he
To może przydarzyć się każdej...
Takie to kurwa śmieszne, tak jakby nikt z Was nigdy nie martwił się o swoją kobietę.
Gwałcicieli powinno się masakrować.
Zgłoś
maniiiek 2013-03-19, 6:09
@up wystarczy do więzienia wsadzić, odwiedzić i dać cynk chłopakom, że to gwałciciel. Z nawiązką mu oddadzą.

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
mazitbg 2013-03-19, 6:19
Widzę że nie masz problemów z ruchaniem...
Zgłoś
Alonso 2013-03-19, 9:30 1
OK, zrozumiałem dowcip.
Długo szukałem kontekstu, ale sugestie o gwałcicielach mi pomogły.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów