📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Po prostu najszczal jakiemus ch$%^ do baku, bo stanal motorem na chodniku.
Czekaj, czy ja dobrze widzę? Czy ten koleś właśnie wyruchał motocykl?
… sarkazmu się chwyta.
Mój kolega jest pasjonatem motocyklów i raz poszedłem z nim do sklepu moto. Poszliśmy na drugie piętro i tam stał jakiś fajny model. Tamten cały szczęśliwy stanął przy wydechu, jedną nogę zadarł i zaczął się ruszać jakby - nomen omen - ruchał. Śmiechu było co niemiara, tylko, że potem dostrzegłem kamerę. Z dziesięć minut nie schodziliśmy i dalej w śmiech, bo głupio potem było się pokazać
bez jaj kurwa. skoro za dnia ci wyruchaja motor to strach wypuscic dziecko zeby sie bawilo w piaskownicy.
no ja pierdole co sie dzieje?
no ja pierdole co sie dzieje?
Wychodzisz ze sklepu, a na Twoim skuterze dziwna wydzielina. Samo życie....
To jest motoseksualizm, wy motofoby jebane. Już wkrótce na paradzie równości w Polsce.
Zawsze to jakiś postęp w stosunku do szmatogłowych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów