Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dla tych którzy posłuchali i wyłączyli dźwięk kawałek to Major Lazer & DJ Snake - Lean On
Sebixo disco
dla tych którzy posłuchali i wyłączyli dźwięk kawałek to Major Lazer & DJ Snake - Lean On
Nie po to wyłączyłem dźwięk, by wiedzieć co to za gówno
Rozpierdalają mnie osoby ograniczające się do jednego gatunku muzycznego i wszystko inne nazywające gównem. Sam nie znam tego kawałka ale potrafię pojąć ze każdy ma inny gust bo sam z każdego typu muzyki znajdę coś co mi się spodoba (nawet w muzyce klasycznej czy jakimś disco polo) i chyba każdy dojrzały człowiek tak ma ale nie ma co udawać, średnia wieku tu to jakieś 15 lat i każdy słucha tego co w jego gimbazie jest uważane za jedyne słuszne a reszta fuuu. :v PS. posmarowałem sobie już odbyt maścią na ból dupy więc nie musicie się fatygować.
Nie, zdecydowanie przyda ci się jeszcze maści
Rozpierdalają mnie osoby ograniczające się do jednego gatunku muzycznego i wszystko inne nazywające gównem.
Co innego ograniczać się do jednego gatunku, a uznawać tanią, prostą masówką dla mas za gówno.
Zresztą, to właśnie z reguły ludzie słuchający popularnej muzyki są ograniczeni co do gatunków muzycznych.
Skąd, oni nie są ograniczeni. Bardzo dobrze rozeznają się w różnych gatunkach gówna bo lubią słuchać radia czy różnych kompilacji, gdzie gówno serwowane, jest wielogatunkowe. To eksperci od dźwiękowych ekskrementów.Zresztą, to właśnie z reguły ludzie słuchający popularnej muzyki są ograniczeni co do gatunków muzycznych.
Fajnie się do tego tańczy, ale skąd ty mógłbyś to wiedzieć.
Do wszystkiego można tańczyć szympansy w zoo na przykład tańczą wokół gówna
Rozpierdalają mnie osoby ograniczające się do jednego gatunku muzycznego i wszystko inne nazywające gównem. Sam nie znam tego kawałka ale potrafię pojąć ze każdy ma inny gust bo sam z każdego typu muzyki znajdę coś co mi się spodoba (nawet w muzyce klasycznej czy jakimś disco polo) i chyba każdy dojrzały człowiek tak ma ale nie ma co udawać, średnia wieku tu to jakieś 15 lat i każdy słucha tego co w jego gimbazie jest uważane za jedyne słuszne a reszta fuuu. :v PS. posmarowałem sobie już odbyt maścią na ból dupy więc nie musicie się fatygować.
Łapaj muzykę
Do akcji pasuje od 2:32
Dla odmiany zamiast zgnoić i przepisać dupną maść - podzielam pogląd - dobra muzyka nie jest zła, są tylko chujowi wykonawcy i bydło bez słuchu. Ale jakby nie patrzeć na muzykę... dobrze się rozjebał... ciekawe jakby to wyszło przy Beethovenie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów