📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Samochód piękny.. ale przez te felgi jebie czarnuchami.
Co ten czarnuch odpierdala tym gównem. Szkoda że nie zatrzymał się na tym słupie.
chyba tylko czarny może zjebać tak piękny samochód.
jak zwykle dla obywateli polski nic nie pasuje, impala ma chujowe felgi, bmw i audi dla dresów i złodzieji, wv dla wieśniaków, laguna dla debili itp itd, a wasz samochód to jedynie ten w NFS piracie
a bongmana to nie samochód tylko Krabowóz
Skoro uwazasz, ze nieslusznie smieja sie z felg, to zapewne nalezysz do grona osob co ma pokrowce w smoki, choinke zapachowa na lusterku i kolpaki ze spinerami. Samochod spoko, felgi do dupy, a kierowca to jakis czarnuch, albo meks, ktory nie umie opanowac jazdy i przy poslizgach tego typu liczy tylko na fart. Tym razem scierwojad go mial...
Właśnie, że felgi zajebiste, jak dla mnie idealne do tego typu samochodów. Zgadzam się z mlkv, jakby felgi były inne to pewnie przyjebalibyście się do czego innego, klamek np...
@upup, o proszę, choinki zapachowe też be?
@upup, o proszę, choinki zapachowe też be?
jak to się stao że nie złamał tej felgi o krawężnik na który wjechał to dla mnie zagadka :o chyba akurat trafił na miejscie gdzie jest równo z asfltem O.o Ale fura wygląda jak nie z teog świata przy tych autach które tam były xD
Max Ibuprom napisał/a:
... Ale fura wygląda jak nie z teog świata przy tych autach które tam były xD
Taaaak, dokładnie jak NIE Z TEGO ŚWIATA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów