18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
nwonigers 2020-07-20, 23:29 32
jebane czarne gowno.
Zgłoś
patryko93 2020-07-20, 23:30 1
Całe ale obsrane
Zgłoś
Pralpunkt 2020-07-21, 1:12 8
Kocham takie psy co gonią czarnych
Ps. Miałem amstaffa i tez rzucał się na czarne psy, (tylko te resztę miał w dupie) może to nie dużo ale do dziś uważam że to był najmądrzejszy pies na świecie
Piwo mu się należy jak miska psu
Zgłoś
Stewie 2020-07-21, 6:21
Instynkt z lekka zapomniany bo na drzewo nie uciekli tylko melexa
Zgłoś
andysmith 2020-07-21, 9:06
a moglo byc tak pieknie.
Zgłoś
rayner1790 2020-07-21, 10:27
generalnie polecam sprobowac wykurwic psu kolanem jak skacze ( w parterze mu czasem takich strzałów nie probujcie)
, dobre trafienie posyła smiecia na glebe ogluszonego
Zgłoś
mirkselv2 2020-07-21, 11:09
Nie jestem specem od psów, ale mieli chyba farta (przynajmniej 1 czarnuch), że pies nie wybrał od razu "ofiary". Wygląda na to, że nie mógł się zdecydować, które czarne dupsko ujebać po tym, jak się całe małpie stado rozbiegło i niestety nie mogliśmy oglądać lepszego filmu
Zgłoś
fabiothethird 2020-07-21, 11:10 1
Oczywiście czarna nie ma zamiaru zapłacić za wyrządzone szkody.

Skończyłem politologię i mam pracę.
Zgłoś
MrNeko 2020-07-21, 11:35
Ale panie mój piesek jest spokojny i nikogo nie ugryzie
Zgłoś
EdmundKemper 2020-07-21, 13:04 1
Jebać wszystkie pierdolone, agresywne kundle.
Zgłoś
Nyrewesa 2020-07-21, 14:03 1
Kutafony dach na melexie zniszczyły
Zgłoś
chico35 2020-07-21, 22:45
nwonigers napisał/a:

j***ne czarne gowno.

pies nie lepszy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów