18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Szybkie dojście
simur407 • 2014-10-04, 21:10
Ostatnio wynikła taka sytuacja podczas uprawiania seksu, że ja skończyłem szybciej, a moja dziewczyna jeszcze nie doszła...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
...i całe szczęście, bo by się nieźle wkurwiła, że sypiam z jej koleżanką.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zwłaszcza, że jej koleżanka nie żyje od dwóch tygodni.
Zgłoś
Noraminof 2014-10-05, 17:08
Bardzo oryginalny dowcip. dawno nie było w podobnym temacie
Zgłoś
zeus6 2014-10-05, 17:42
Karol Strasburger czy to ty?
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2014-10-05, 18:19 2
Pozwólcie, że rozłożę ten "dowcip" na czynniki pierwsze i udowodnię jego idiotyzm:

1. Jaki wpływ na wiedzę Twojej dziewczyny, drogi autorze, mogłoby mieć to, że jej martwa koleżanka doszłaby podczas stosunku z Tobą? Skąd miałaby zorientować się, że ją zdradzasz po tym, że jej martwa koleżanka doszła? WTF? Idiotyzm...

2. "Dowcip" jest tak napisany, że w końcu nie bardzo wiem z kim Ty spałeś... Ze swoją dziewczyną, co wynikałoby z pierwszego zdania, czy z jej koleżanką, na co wskazywałaby dalsza część?

3. Ten "dowcip" jest, kurwa, bez sensu i nie wiem jakim cudem znalazł się na głównej... Podejrzewam, że odbyło się to na zasadzie: gimby patrzo, jest o nekrofilii, to piwo, bo za nekrofilię zawsze piwo, bez względu na to, czy ma to sens...

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
Rax 2014-10-05, 19:26
@kaelem lepiej tego nie dalo sie ujac, krata dla ciebie
Zgłoś
Mercury001 2014-10-05, 19:29
simur407 napisał/a:

Ostatnio wynikła taka sytuacja podczas uprawiania seksu, że ja skończyłem szybciej, a moja dziewczyna jeszcze nie doszła...

jak ręka może dojść ?...

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
krzysiek351 2014-10-05, 22:04
Kurwa,to ma wogóle jakiś sens?!
Zgłoś
yebacsystem 2014-10-05, 22:27
marzenie autora
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów