📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
l_witek napisał/a:
Późne pomarańczowe cholera. Debil
Aj tam późne pomarańczowe. To się zwie truskawkowe.
Ja rozumiem przejechać na pomarańczowym czy 1-2 sekundy jak się zapali czerwone o ile znamy skrzyżowanie. Ale kurwa 10 sekund od zmiany świateł ?!
@Kr3cik666
A ja nie rozumiem. Czerwone to czerwone.
Jak ktoś się nie zatrzyma to mile widziany na Hardzie
A ja nie rozumiem. Czerwone to czerwone.
Jak ktoś się nie zatrzyma to mile widziany na Hardzie
Dobrze że się rozkurwił, szkoda tylko tego w kogo przyjebał i samochodu. -1 debil i -1 ferarri -od 1 do 5 przypadkowych osób.
ja tam widziałem:
Pener666 napisał/a:
to było takie autko:
Obrazek
Na zdjęciu jest 599 GTB po tuningu u firmy Novitec Rosso, a w tym wypadku uczestniczyło 670 konne Ferrari 599 GTO.
żeby nie było, zdjęcia z owego wypadku.
motoring.asiaone.com/Motoring/News/Story/A1Story20120513-345708.html
Pan nie płaczę, tatuś kupi nowe.
kurwa jak ja bym chciał zobaczyć w zwolnionym tempie kierowce taksówki na filmie jak mu się głowa przy uderzeniu odchyla i łamie kark
kurwa jak ja bym chciał zobaczyć w zwolnionym tempie kierowce taksówki na filmie jak mu się głowa przy uderzeniu odchyla i łamie kark
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów