📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślę sobie, że mają pasję itp. i czy gdybym miał takie możliwości jak oni (czyt. kasa na motor, jego utrzymanie + czas) to czy tak bym zapierdalał. Na koniec pomyślałem, że ciekawie musiałbym wyglądać jakbym się rozjebał i nagle wpada 0:51.
BulletRide napisał/a:
jakim cudem jest to w ogóle legalne?
To jest jedyny na świecie legalny uliczny wyścig. Miał być zakazany, ale mieszkańcy wyspy stanęli w obronie. Oni z tego żyją, to dla nich jest sezon turystyczny- zjeżdżają się ludzie z całego świata. A przede wszystkim - kochają to! i się im kurwa nie dziwie
@gabro a myslisz, ze gdzie uczyli sie zapierdalac? juz pomijajac fakt, ze na 100% dalej zapierdalaja po ulicach. czlowiek, ktory przyjmuje taka dawke adrenaliny, bardzo szybko sie od niej uzaleznia. predkosc coraz mniej jest odczuwalna i chce sie wiecej i wiecej. nie mozna przestac. adrenalina to najgorszy narkotyk! xD jednoczesnie ich chwalisz i wyzywasz, dobry jestes zeby byc mistrzem trzeba jezdzic w chuj i jeszcze wiecej. zeby tyle jezdzic trzeba byc a) ultra bogatym b) zapierdalac po ulicy. myslisz, ze sa ultra bogaci? hahahaha dobre znam jednego z czolowych dirfterow europy. myslisz, ze nie zapierdala bokami poza torem? hahahaha xD cisnie kazdy zakret bokiem, potrafi cale miasto noca, przejechac bokiem bez sprostowania ani na chwile. podsumowujac, jestes debilem xD ahh jak lubie wyzywac takich papci
toż to śmierć w oczach...
yoshi-wiecej uzyskasz z trupów wycinanych z samochodów.Najczesciej młode,świeżutkie,czasem zdarzy sie dziecieca,może dwie jak ojciec całą rodzine na drzewie zawinie.Takiego pierdolenia jak z tymi nerkami to nigdy nie zrozumiem.Tysiace ludzi w samochodach sie rozbija codziennie i nikt nie wstawi nereczki?Nikt na nie nie czeka? A moze chodzi o nerke z zawartoscią adrenaliny?Wez mi to jakoś wytłumacz,ewentualnie pochodzenie tego mitu.
tak.. może i prościej się powiesić, ale trzeba przyznać, że chłopaki mają jaja. Ten wyścig nazywa się Isle of MaN TT i startują tam najtwardsze pojeby. Ogląda się to z lekkim zaskoczeniem, ale naprawdę robią robotę. To chyba taki troche rajd motocyklowy najwyższego ryzyka w tej klasie
Oczekujący na przeszczepy z chęcią oglądają .
Moja miłosc <3 był film o TT isle 'Jazda na krawedzi' Pie***licie ze miłosci nie da sie kupic a w 0:51 z tego co pamietam rozbił sie Guy Martin ktory zawsze mowił ze brakuje mu piatej klepki ale przezył
gabro napisał/a:
Mając przygotowane w ten sposób drogi, myślę że nie jeden "uliczny: talent by im pokazałPrzejebane chłopy Nie to co durnie co się na ulicy chwalą co to nie są
Fajnie by to wszystko wyglądało na Polskich drogach huehuehue
@kucma19, no raczej tak. Mam 17 lat, przygodę z jednośladami zacząłem w wieku ~13 lat, a to jest zbyt późno. Od malutkiego dziecka powinienem być przystosowany do 2 kółek i potrafić lepiej jeździć niż chodzić. Nauka w moim wieku wiele już nie da bo im do pięt nie będę dorastał. Oni pewnie w wieku kilku lat umieli już dobrze jeździć. A ja? Teraz nie mogę powiedzieć, że jeżdżę dobrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów