📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda lexusa. Jebany kundel z radości, że auto zarysował break dance napierdala.
SkoPio1 napisał/a:
A jeśli to wolny pies?
to ponosi własną odpowiedzialność, czyli przejechanie i śmierć
Rako mako fo No break dobry jeszcze by jakąś nagrodę dostał
Heh, przypomina mi to, jak za młodu amor przyjebał mi strzałą i wyjechałem do pewnej laski na wieś. Totalne zadupie, wilki jakieś... chodnika nawet nie było, i przypierdoliło się do mnie właśnie takie małe wściekłe zajadłe bydle. Przejeżdża samochód, omal go nie rozjechał, kierowca sie zatrzymuje, i drze na mnie mordę: "- pilnuj tego swojego jebanego kundla, bo następnym razem nie będę hamował!". Byłem młody, głupi, zero asertywności, więc krzyknąłem "Jebuś, do nogi!" Skurwiel podleciał i zaczął sapać z radości, wyłączył mu się agresor.
Historia nie ma jednak hepi endu, laska okazała się totalnie popierdolona i moja noga nigdy tam już nie stanęła.
Historia nie ma jednak hepi endu, laska okazała się totalnie popierdolona i moja noga nigdy tam już nie stanęła.
ale to fajne jak z polamanymi kresgosłupami te smierdziele się kreca
Taki złamany kręgosłup w ostatnim odcinku kręgów to fajna sprawa bo kundel przeżyje ale również szczęście się męczy i wie że jest zjebem i popełnił błąd. Już więcej biegać bez myślnie za kimś nje będzie.
Teraz będzie ciągnął za, sobą giry
Teraz będzie ciągnął za, sobą giry
Mam nadzieję że nic mu się nie stało.
Wyglada na zadbanego pieska.
Pewnie wychował go jakiś platformer, widać że ufny i biega za ludźmi.
Jakby to był piesek pisokonfiarza to jedyne na co mógłby liczyć to holowanie za autem albo spędzenie życia na łańcuchu gdzieś w brudzie
Ludzie to jednak potrafią być zjebani
Jakby to był piesek pisokonfiarza to jedyne na co mógłby liczyć to holowanie za autem albo spędzenie życia na łańcuchu gdzieś w brudzie
uzytkownik609 napisał/a:
Co Ty pierdolisz... kundel przypierdalał się do każdego pieszego, aż trafił pod samochód, koniec historii.
uzytkownik609 napisał/a:
zjebani to byli twoi starzy ze cie nie wcisneli do okna zycia jak tylko zaczales gadac ty kaflaro. pod kazdym filmem twoj zjebany polityczny komentarz. ty maly smutny korniszonie. mam nadzieje ze kiedys ktos cie nauczy rezonu pierdolona imitacjo Jasia Kapeli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów