📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jak bym był taki dobry to bym nie odszedł od tego dopóki bym nie ogołocił tej maszyny
I w tej maszynie takie nagrody się znajdują? Nie dziwię się że w Polsce takich nie ma
Zdaje mi się, albo widziałem takie w Hula Kuli w Wawie w BUWie
Sadol uczy, sadol bawi:
Wystarczy wcześniej natłuścić ekran a następnie jechać po "ścieżce" paluchem owiniętym np. koszulką. Odczyt maszyny szaleje i algorytm "czyta" każdy ruch w obrębie ścieżki jako poprawny.
Wystarczy wcześniej natłuścić ekran a następnie jechać po "ścieżce" paluchem owiniętym np. koszulką. Odczyt maszyny szaleje i algorytm "czyta" każdy ruch w obrębie ścieżki jako poprawny.
dojcz.! napisał/a:
I w tej maszynie takie nagrody się znajdują? Nie dziwię się że w Polsce takich nie ma
byłeś kiedyś na wakacjach w jakiejś turystycznej miejscowości?;d
W Polsce też są takie nagrody w niektórych maszynach.
^^
@dojcz
Oj chyba żyjesz w Polsce B niestety, bo ja już takich dużo maszynek widziałem.
Oj chyba żyjesz w Polsce B niestety, bo ja już takich dużo maszynek widziałem.
@1408 - nazwałbym to wykorzystaniem błędów w oprogramowaniu.
@Czekoo - wystarczy, że w upalny dzień przytulisz dłonie/kindol/czoło (cokolwiek co się poci) do ekranu a następnie rozjedziesz to w miarę równomiernie. Do zabaw z ekranem najlepszy jest kawałek chińskiego podkoszulka na palcu wskazującym - najlepiej łapie i go nie widać.
@Czekoo - wystarczy, że w upalny dzień przytulisz dłonie/kindol/czoło (cokolwiek co się poci) do ekranu a następnie rozjedziesz to w miarę równomiernie. Do zabaw z ekranem najlepszy jest kawałek chińskiego podkoszulka na palcu wskazującym - najlepiej łapie i go nie widać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów