Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Al_Hasziszijjun napisał/a:
W sumie jak do lubrykantu dodasz spirytusu to wyjdzie żel do dezynfekcji
A jak pojebiesz butelki przy seksie to będą niezłe doznania

Kurcze byłem tam po sztuczna pipe to Wrocław moje ulubione miasto

Założy taka przyłbice i się na twarz już nie spuścisz .....
Wszystko fajnie, ale nie wiedzialem, ze moj sklep stanie sie slawny na sadolu. Jakby co to zapraszam. Od dzisiaj na hasło "sadistic" 10% taniej. Pozdrawiam!

krasnystaf napisał/a:
Wszystko fajnie, ale nie wiedzialem, ze moj sklep stanie sie slawny na sadolu. Jakby co to zapraszam. Od dzisiaj na hasło "sadistic" 10% taniej. Pozdrawiam!
O , to widze krajan, ja z Dobrzykowic ,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie