📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
torento napisał/a:
jak na ironię to gdyby Betonmen żył dziś pewnie stał by za konsoletą obok Paula van DykaJak nie muzyka, to kurwa co? Ja osobiście lepiej bym się bawił przy tym, niż przy IX Symfonii Beethovena. Ale co ja tam kurwa wiem.
Widze ze dzieci typu BongMan, kudlaty1125 to staszni znawcy "bo to nie muzyka" zrobicie to lepiej odrazu hejt dla goscia ktory cos potrafi
Ciekawe czy herbatę chociaż potrafi sobie zrobić. Pewnie w życiu czajnika nie widział. Tylko te guziczki.
@Sister2291 ja się nie czepiam muzyki, wiadomo kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, tylko tytułu filmiku. chciałem tylko zaznaczyć że gość wcale nie ma takich szybkich łapek jak np pianiści (swoją drogą nawet ja potrafię szybciej stukać na klawiaturze niż ten gościu na konsoli (czy jak to się tam zwie))
@~Sklej
"I do tego gimbusy mogą śpiewać coś w stylu: Jebać policje, jesteśmy zajebiści, jebać policje, używamy narkotyki, jebać policje, HWDP, jebać policje, JP JP... "
Czy ty masz te jebane 10 lat?Rozumiem że jak wpiszesz w google frazę "Hip hop" to wyskoczy firma ale czy nie słyszałeś czegoś takiego jak "Każdy medal ma dwie strony ".Czy twój łeb zamknięty na nowości nie potrafi spojrzeć dalej niż ci TV pokazuje?Teraz wejdź na google ,wpisz sobie "k44" albo "pfk".Poczytaj teksty tych piosenek i w kilku nie znajdziesz nawet jednej "kurwy albo huja".Teraz hejć sobie a mnie i tak huj to obchodzi.
"I do tego gimbusy mogą śpiewać coś w stylu: Jebać policje, jesteśmy zajebiści, jebać policje, używamy narkotyki, jebać policje, HWDP, jebać policje, JP JP... "
Czy ty masz te jebane 10 lat?Rozumiem że jak wpiszesz w google frazę "Hip hop" to wyskoczy firma ale czy nie słyszałeś czegoś takiego jak "Każdy medal ma dwie strony ".Czy twój łeb zamknięty na nowości nie potrafi spojrzeć dalej niż ci TV pokazuje?Teraz wejdź na google ,wpisz sobie "k44" albo "pfk".Poczytaj teksty tych piosenek i w kilku nie znajdziesz nawet jednej "kurwy albo huja".Teraz hejć sobie a mnie i tak huj to obchodzi.
Jak to, kurwa, DJ?! Disc jockey?
Przecież on nawet płyty nie ma.
Przecież on nawet płyty nie ma.
Szybkie ręce?? Macie tutaj 4!!
Szybkie ręce?? Macie tutaj 4!!
szybki, synu, to byl malmsteen, vai, satriani, petrucci. to na filmiku to jakas pizda ktora skleca sraczke dzwiekowa, a nie muzyke. rownie dobrze moznaby mu tam wstawic dziwieki z warcraft 2 i powstaloby cos podobnie "genialnego".
no dobra, obejrzałem film i się pytam gdzie ten dj jest?
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów