18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Szybkie ręce
ĸuń • 2011-06-28, 16:48
DJ Rafik - pierwszy DJ, który w ciągu jednego wieczoru zdobył trzy tytuły Mistrza Świata.

Zgłoś
grunwalds 2011-06-28, 21:39 1
Native Instrument Maschine, tak sie nazywa.
Zgłoś
A................l 2011-06-28, 21:40 5
torento napisał/a:

Jak nie muzyka, to kurwa co? Ja osobiście lepiej bym się bawił przy tym, niż przy IX Symfonii Beethovena. Ale co ja tam kurwa wiem.

jak na ironię to gdyby Betonmen żył dziś pewnie stał by za konsoletą obok Paula van Dyka
Zgłoś
Sister2291 2011-06-28, 21:42 2
Widze ze dzieci typu BongMan, kudlaty1125 to staszni znawcy "bo to nie muzyka" zrobicie to lepiej odrazu hejt dla goscia ktory cos potrafi
Zgłoś
r................a 2011-06-28, 21:49
Ciekawe czy herbatę chociaż potrafi sobie zrobić. Pewnie w życiu czajnika nie widział. Tylko te guziczki.
Zgłoś
_................_ 2011-06-28, 22:14
@Sister2291 ja się nie czepiam muzyki, wiadomo kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, tylko tytułu filmiku. chciałem tylko zaznaczyć że gość wcale nie ma takich szybkich łapek jak np pianiści (swoją drogą nawet ja potrafię szybciej stukać na klawiaturze niż ten gościu na konsoli (czy jak to się tam zwie))
Zgłoś
holek86 2011-06-28, 22:26
No i to niby były te mistrzostwa ? ;/
Zgłoś
bolol5 2011-06-28, 22:30 2
@~Sklej

"I do tego gimbusy mogą śpiewać coś w stylu: Jebać policje, jesteśmy zajebiści, jebać policje, używamy narkotyki, jebać policje, HWDP, jebać policje, JP JP... "

Czy ty masz te jebane 10 lat?Rozumiem że jak wpiszesz w google frazę "Hip hop" to wyskoczy firma ale czy nie słyszałeś czegoś takiego jak "Każdy medal ma dwie strony ".Czy twój łeb zamknięty na nowości nie potrafi spojrzeć dalej niż ci TV pokazuje?Teraz wejdź na google ,wpisz sobie "k44" albo "pfk".Poczytaj teksty tych piosenek i w kilku nie znajdziesz nawet jednej "kurwy albo huja".Teraz hejć sobie a mnie i tak huj to obchodzi.
Zgłoś
fyncman 2011-06-28, 22:42 1
Jak to, kurwa, DJ?! Disc jockey?
Przecież on nawet płyty nie ma.

A kto umarł, ten nie żyje.
Zgłoś
ErnestoMar 2011-06-28, 22:56
NI MAshine
Zgłoś
Earth 2011-06-28, 23:29 1
DJ Kurwa Spierdalaj - Zabić cyganów

To jest prawdziwa muzyka, a nie tam jakieś takie ;o
Zgłoś
Lumpy1 2011-06-28, 23:37 2
CO wy pierdolicie że to nie muzyka??
Szybkie ręce?? Macie tutaj 4!!

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
amb 2011-06-28, 23:39 1
szybki, synu, to byl malmsteen, vai, satriani, petrucci. to na filmiku to jakas pizda ktora skleca sraczke dzwiekowa, a nie muzyke. rownie dobrze moznaby mu tam wstawic dziwieki z warcraft 2 i powstaloby cos podobnie "genialnego".
Zgłoś
HardY-HarD 2011-06-29, 0:01
no dobra, obejrzałem film i się pytam gdzie ten dj jest?

"Ślimak winniczek nie ma kręgosłupa..."
Zgłoś
NaughtyBear 2011-06-29, 0:20
@amb Steve Vai i jego kocie ruchy. podzielam Twoje zdanie

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
typczan 2011-06-29, 1:28
#HardyY-HarD - to ten ziom, ten ziom jest Dj-em, kiedy nakręca baunsik gdzieś na imprezce w luzackim klubie, a tu to tylko próbka jego umięjętności na samplerze. Pewnie palcóweczkę ostro pizga hheheh

Zjedz to.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów