18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Szybkie ręce
ĸuń • 2011-06-28, 16:48
DJ Rafik - pierwszy DJ, który w ciągu jednego wieczoru zdobył trzy tytuły Mistrza Świata.

Zgłoś
Aishenbai 2011-06-29, 10:17 1
No i w temacie wypowiadają się ludzie którzy nie odróżniają decka od mixera. Pianista może być szybki, ale i tak jego dzieło potem trafi do takiego producenta w celu obróbki. Nie znacie się na muzyce to się nie wypowiadajcie, albo sami zacznijcie coś tworzyć.
Zgłoś
k................o 2011-06-29, 11:42
Przeciez wy nawet prawdziwej muzyki na uszy nie słyszeliscie. To na chuj sie wypowiadacie.
Zgłoś
D................e 2011-06-29, 13:05
hujowy. W tych MŚ pewnie tylko on startował a zorganizowała je jego mama...
Zgłoś
DolphyEric 2011-06-29, 13:23 4
amb napisał/a:

szybki, synu, to byl malmsteen, vai, satriani, petrucci. to na filmiku to jakas pizda ktora skleca sraczke dzwiekowa, a nie muzyke. rownie dobrze moznaby mu tam wstawic dziwieki z warcraft 2 i powstaloby cos podobnie "genialnego".

Nie ma to jak kindermetaluchowe pieprzenie i wywyższanie muzyki gitarowej przy braku pojęcia o czymkolwiek innym . Co z tego, że Malmstin czy Pedruczi grają szybko, skoro spora część ich partii gitarowych to najczęściej gówniany shred? Batio też gra szybko, ba, ma nawet 4-gryfową gitarę, tylko co z tego, skoro słuchać go mogą bez znudzenia chyba tylko zapatrzeni w shred gitarowi masturbanci?
Zgłoś
Canada 2011-06-29, 14:34
@up
Święta racja . Ja osobiście zupełnie nie rozumiem jarania się shredem bo to dla mnie żadna przyjemność z muzyki. Już wolę melancholiczne spokojne ballady niż nakurwianie -byle szybciej.
A co do filmiku moim zdaniem w swojej kategorii muzycznej koleś jest dobry.
Zgłoś
KaG91 2011-06-29, 16:03
moza link na yt
Zgłoś
donwasyle 2011-06-29, 16:17
3 tytuły mistrza świata powiadasz
zdolniacha

zwalił konia sobie, koledze i psu w 30 sekund?
Zgłoś
k................2 2011-06-29, 16:59
Do mlotow od gitary - jestescie zbyt glupi zeby to ogarnac - gitara ma 6 strun i jest ciezko a to ma az 16 tap padow ! Ni chuja nic byscie nie zrobili , a zaloze sie ze wiekszosc z was to basisci !
Zgłoś
enosyrob 2011-06-29, 17:09 1
kudlaty1125 napisał/a:

@Sister2291 ja się nie czepiam muzyki, wiadomo kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, tylko tytułu filmiku. chciałem tylko zaznaczyć że gość wcale nie ma takich szybkich łapek jak np pianiści (swoją drogą nawet ja potrafię szybciej stukać na klawiaturze niż ten gościu na konsoli (czy jak to się tam zwie))

napieprzac jak glupi po klawiaturze ebz sensu to moj 7 letni brat tez potrafi, sproboj do rytmu cwaniaku, wrukwiac mnie zaczynasz bo co filmik zobacze to sie madrujesz kurwa jak niewaidomo kto

wykurwiaj
Zgłoś
DolphyEric 2011-06-29, 17:17
kasia12 napisał/a:

Do mlotow od gitary - jestescie zbyt glupi zeby to ogarnac - gitara ma 6 strun i jest ciezko a to ma az 16 tap padow ! Ni chuja nic byscie nie zrobili , a zaloze sie ze wiekszosc z was to basisci !

Od zawsze wiadomo, że bas > gitara. Fajnie zakręcony bas zajebiście napędza kawałek.
Zgłoś
a................0 2011-06-29, 17:25
Powiedziałbym, że jest niezły, o ile zapoznał się z dźwiękami na padach tuż przed występem. No i przypuszczam że tak było, bo każdy kretyn (nawet głuchoniemy) potrafi się nauczyć sekwencji ruchów.
Zgłoś
siro13 2011-06-29, 22:20
nie lubie ludzi w czapce ze skrzywionym daszkiem..
Zgłoś
amb 2011-06-30, 0:13
DolphyEric napisał/a:

Nie ma to jak kindermetaluchowe pieprzenie i wywyższanie muzyki gitarowej przy braku pojęcia o czymkolwiek innym . Co z tego, że Malmstin czy Pedruczi grają szybko, skoro spora część ich partii gitarowych to najczęściej gówniany shred? Batio też gra szybko, ba, ma nawet 4-gryfową gitarę, tylko co z tego, skoro słuchać go mogą bez znudzenia chyba tylko zapatrzeni w shred gitarowi masturbanci?

spoko, sprowadzmy muzyke do puszczania sampli z jeczacym murzynem w rytmie z przesterowanych werbli i skrzeczacych plyt, to za 3 pokolenia ludzie nie beda wiedziec, ze istnialy "zywe" instrumenty i muzyke da sie robic bez pradu. o istnieniu skal i harmonii juz dzisiaj prawie nikt nie wie.
innymi slowy, takie rzeczy uwsteczniaja muzyke i sprowadzaja ja do afrykanskiego "napierdalania w bebenek". kurwa, juz kazde europejskie piesni ludowe sa ambitniejsze, niz to...
Zgłoś
Aishenbai 2011-06-30, 10:30
Robienie czegoś przy użyciu prądu to chyba progress? A napierdalanie w bębenki ma więcej wspólnego z graniem na gitarce niż graniem na padzie. Muzyka elektroniczna>metal, wy potrzebujecie całego zespołu a tu JEDEN człowiek ogarnia WSZYSTKO i wy mówicie że on jest słaby? Jeden człowiek ogarnia perkusje, bass, linie melodyczną a wy? Dupa
Zgłoś
Norti 2011-06-30, 15:28 1
kasia12 napisał/a:

Najmocniej przepraszam, że się wtrącam w dyskurs, ale po obejrzeniu zacytowanego postu uznałem, że czas najwyższy wreszcie się zalogować i napisać posta.

Otóż bardzo delikatnie mówiąc, nie zgadzam się! Któż jest młotem od gitary? Ktoś kto kilka lat szlifuje swoje dłonie, żeby odpowiednio ustawić je na gryfie? Ktoś kto całymi dniami szuka nowych rozwiązań w biciu strun? I finalnie: ktoś kto dzięki takiemu treningowi wręcz doskonale potrafi posługiwać się dźwiękami? (I w niektórych przypadkach też potrafi dzięki temu śpiewać?)
Przykro mi ale poczułem się oburzony stwierdzeniem, że 16 wspomnianych "tap padów" (Czyli z tego co widzę przycisków z ustalonymi dźwiękami) może przewyższyć majstersztyk prawdziwego muzyka i ciepłych, lub przeciwnie: bardzo ostrych gitarowych dźwięków. Takie nastawienie zapewne wynika z mojego muzycznego gustu i jednak pewnego rodzaju konserwatyzmu względem "nowoczesnych technologii" . Niech sobie gra taką muzykę - całkiem mu to wychodzi, a jeszcze jeśli dzięki temu może się pokazać na światowej scenie to dodatkowo mu się chwali. Znaczy to tyle, że naprawdę się napracował, żeby wspiąć się na taki szczebel...
... ale nie oceniajmy tak szybko twórczości innych.
Drogi użytkowniku Kasia12. Być może teraz będzie zbyt patetycznie, ale można powiedzieć, że czuję się jak taki prapradziadas, któremu ktoś powiedział, że pisanie listów jest do dupy, bo do tego używa się tylko długopisu i kartki, a w pisaniu maili całej klawiatury...
To tyle ode mnie. Podsumowując tego długawego posta: Spróbuj docenić też wkład pracy w coś, czego nigdy nie ruszysz, nie słuchasz a mimo to starasz się ocenić .

Ps: Wiem, że to sadol i za bardzo pierdolę farmazony, zamiast zachowywać się jak człowiek i wyzwać od wszelakich, ale... rozmawiamy o muzyce, nie bądźmy chamstwem i prostactwem do chuja.

"Tu pisze."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów