📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Obstawiam, że i tak potem będzie pierdolił, że dostał z zaskoczenia i się nie spodziewał bo "w uczciwej walce" to on by na pewno wygrał. Typowy dla nich tok rozumowania.
VeIture napisał/a:
Obstawiam, że i tak potem będzie pierdolił, że dostał z zaskoczenia i się nie spodziewał bo "w uczciwej walce" to on by na pewno wygrał. Typowy dla nich tok rozumowania.
Kompleksik kurdupla ojoj
NovYy napisał/a:
Kompleksik kurdupla ojoj
Jako ktoś kto ma blisko 190cm nie miałem nigdy takich kompleksów ale spoko. Jakby było odwrotnie gabarytowo napisałbym to samo co napisałem wcześniej jeśli pozwoli ci to zasnąć.
najlepsze są te pedalskie fryzury "na podgolonego pudla" które sa obecnie modne wśród gimbazy
Się Qrwa nauczy chooj wie czego. Hehe
Po furii krasnala wnioskuję, że on sam dostaje taki wpierdol codziennie.
Nie spodziewałem się tak szybko na główna z tym wskoczyć, myślałem, ze nie wrzuciłem bo nie znalazłem w poczekalni wiec wrzuciłem ponownie haha sensualnie napalona została urażona wiec i ostrzeżenie weszło haha coś czuje ze znowu wkrótce na wakacje pojade. Niech żyje sadol
Ładnie i szybko to zrobił nie ma co!
Prawa,prawa,lewa,prawa schab,lewa schab,prawa góra...
Prawa,prawa,lewa,prawa schab,lewa schab,prawa góra...
Bocian całkiem nieźle zniósł strzały na dziób, choć prawda jest taka, że gdyby zaczęli uczciwie walkę, to krasnal obskoczył by łomot na bank. Nie wiadomo, kto fikał do kogo, więc nie oceniajmy, czy krasnal słusznie sklepał bociana...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów